- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Question....
Искам да Ви попитам...Значи незнам дали се повтаря темата (и съжалявам ако е така) но просто форума не е никак малък и ще отнеме много време да търся същата тема... Значи с моя птиятел сме от 9 месеца заедно и практикуваме прекъснат полов акт и никога не са ставали гафове. От няколко месеци забелязах че постоянно ми закъснява точно с по една седмица и реших че вече цикъла ми се е стабилизирал и ми идва на 36 дена (аз съм на 16 год.) Този месец си го броих така,но ако е така пак ми закъснява с 3-4 дена. Направих си тест-Шур Чек ... Отрицателен е ... От полувин месец някъде съм болна...Възможно ли е да ми закъснява заради заболяването(летен грип) ?! Ще ме посъветвате ли нещо ?! Благодаря ви предварително...!!! [-o<![]()
Ами възможно е според мен от заболяването,или да има някви промени в организма ти.А иначе теста се прави поне след 1 седмица след като сте правили секс
Ама разбира се,че е заради това!Може да ти закъснее поради куп причини-настинка,стрес и тн...Вече ако закъснее много е друг въпрос-тогава става мазало и процедурата е ясна и доста неприятна!
напълно възможно е да е от нещо друго това закъснение, от заболяването също. щом теста е отрицателен може да си спокойна не си бременна. обаче практиката "с прекъсване" е адски несигурна, колкото и да е опитен приятеля ти, гаранция няма въобще! най-добре вземай противозачатъчни, за да си спокойна, тъкмо ще се рагулира и цикъла ти.
Теста се прави мисля че един ден след закъснението а не една седмица след като сме правили секс...?!Благодаря за отговорите.. А какво ще рече ако ти закъснее много...?! 1 Седмица ?! Чесно казано имах много леки симптоми на ПМС ... Какав е процента теста да е прецакан ?!
![]()
10% примерно!
maco
tva s prekusvaneto pak e baq opasno
pak se namukvat razni malki gadinki do qicekletkata i moga da ti kaja 4e imam 18 god frendka s 6 mese4no bebe zaradi takiva experimenti
az ne sum 4uvala da ti zakusnqva zaradi grip, osv ako ne e pti4i tui 4e 96% ne e ot tova
nai oks e da otide6 na ginekolog i se moli da te gledat samo s videozon 6oto ina4e 6ita e otsqkude
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
А,то иде ли на гинеколог бъркането е задължително,мила моя...
Просто повече не правете секс без презерватив!Сега не си бременна бъди спокойна!
v Wikipedia (edin ot nai-poseshtavanite site-ove v sveta) pishe che v taq technost deto se otdelq i e neshto kato "mujka smazka" nqma spermatozoidi , ili nai-tochno kazano : ne e semenna !
Yupeeee !
PY_MACKA Тези "малки човечета" който викаш че нахлуват мисля че нямат оплодителна способност..?! Но винаги има риск за 5 секунди удоволствие колко стрест и работи...А за противозачатъчните не искам да започвам заради страничните реакции ?!Е в крайна сметка ако не ми дойде до утре-др. ден гинеколога си е гинеколог ...
Благодаря на всички ви
Иииии Стискайте палци
\
/
![]()
po hubavo da znaqt 4e ima 4e pone malko da se napla6at decata. to belata vednuj stava (i po-lo6oto e 4e seki si kazva - abe nqma da sym az, nqma da mi se slu4i )Първоначално написано от Paduan`
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
abe vednuj stava belqta ... ama tva che moje da se zabremenee ot taq technost .. xmm veche vijdam che tva e manipulaciq s cel prodavane na prezervativi i protivozachatichni![]()
Yupeeee !
vsi4ko e pari ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ne i jeni![]()
Yupeeee !
Отиди на лекар, за да разбереш причината, а риск винаги има.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Momi4e Ot kakvo se pritesnqvash ne moga da razbera?Tova 4e si Bolna huu!tova 4e ti zakasnqva ni6to ne zna4i!loshoto e ako ne ti doide!Az Malko se pritesnqvah za Moito f-4e ama vsi4ko si e ok!Normalno e da ti zakasnqav s 4 Dni!Taka che Spox loshoto e ako zakysnee s 36 DNI!