- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX za mnogo pari
Za kolko pari bihte sklonili da go napravite?
Аз без пари го правя, бе!
С приятелката си.![]()
Животът е БРЯГ!
И защо да склонявам да го правя за пари?!Имам си приятел и фактът,че знам,че си ме обича ми е достатъчен да го направя с него
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
мдаПървоначално написано от BorderManager
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ae nema nujda da mi se pravite na visoko moralni
kato vi tupnat pachkata shte dadete dupito
Yupeeee !
тук не позна!Първоначално написано от Paduan`
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
BaMBOocHa za razlika ot post-a v "Kusa polichka - BIKINI" ?![]()
mmm nz .. taka e lesno jena da kaje : koi az ? niiiiikogaaa
ama ako ti spre nqkoi pich i vidish parite najivo moje i da razmisli
P.S. ne viziram teb , sulgasi se che ima mnogo predstavitelki ot tvoq pol , za koito nqma zadrujki![]()
Yupeeee !
Може и да има...до известна степен това сигурно си зависи и от финансовото положение да въпросните...Иначе нямаше да има про******ки,нали?Иначе позна де...за другата тема,в която съм изцяло съгласна с теб...и тук си прав,но не и за мен!Гарантирам ти 1000000000% ,че не бих го направила за пари!
ako e vqrno - =D>
evala i na priatelq tiudaril e jackpot-a
Yupeeee !
вярно еайде със здраве
![]()
ae stiga ve ako izpadnete v golqmo bezpari4ie i nqkoi muj vi predloji tlusta suma nadali bihte otkazali
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Sex za pari moq milost ne pravi...ko iskam sex imam si prqitel ako iskam pari imam si rabota
Неподходящ размер на снимка в подпис!
като чета темата и се сещам за един виц
Един мъж пита една жена:
- Бихте ли спали с мен за 100 000 долара.
И жената казва:
- Да.
Мъжът:
- А за 10 лв.?
Жената:
- НЕ! Ама моля ви се.. вие за каква ме мислите?
Мъжът:
- Аз каква сте вече разбрах.. сега се пазарим за цената.
Никога не бих го направила за пари. Имам си приятел, който обичам. Ако искам да го правя с някой, имам го до себе си. А за пари, имам си достатъучно, за да го правя за пари. А дори и да нямам, никога няма да продам тялото си за някакви банкноти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ako ba4ka6 edin mesec za 200lv, a nqkoi ti gi predloji za 1 4as? ne si li na dalavera? hem kef - hem pari4kiПървоначално написано от NaDuFcHe
Po princip priqtel si imam i ima s koi da go pravia!Puk i pari si imam dostata4no!Ama ako niakoi dade kam 10 000 shto da ne!a ako niakoi dava i poveche oshte po dobre![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
demek ne e vaprosa Dali, a Kolko?Първоначално написано от gery_to
![]()
има си един много дубър лаф ...."това което не се купува с пари се купува с много пари .."
и сега тука всички пак ще почнат да обяняват че не биха го направили ...ае стига глупости парите са си пари .... !!!!!!!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
и аз мисля така ! всичко си има цена малка или голяма !Първоначално написано от Whisskas
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ще го направя със всяка стига да не е над 40 години и да тежи над 65 кг!
Цената започва от 5000 лв. нагоре![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
на същото мнение съмПървоначално написано от Aleandra
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Никога не бих правила секс за пари![]()
bih...za kvo ne?!