Здравейте,незнам дали темичката е за тук или за друг раздел на форума,но реших да я сложа тук.Много от нас се възмущават,че родителите ни постоянно ни се карат,че пушим,че си пийваме,че закъсняваме и не се прибираме по цели нощи.Аз също правя всички от изброените неща-пуша,пия,но не се хваля с това и не смятам,че би трябвало човек да се хвали с такова нещо.Живот и здраве след време повечето от нас ше имат деца-първо те ще са сладки малки бебенца,после дечица,после тинейджъри.И ето тук идва място за моя въпрос.Как искате да възпитате децата си.Бихте ли ги наказвали заради това,че пият и пушат или няма да ви прави впечатление.Пред вас децата ви ще имат респект или ще им бъдете ,като приятели с които те ще могат да пушат и да пийват по малко.Ще им налагате ли вечерен час,ще се месите ли в личния им живот прекалено много.
Знам,че е рано да се мисли за деца,но нека поне веднъж се замислим,какво им е на родителите ни.Как всяка вечер ни пускат със свито сърце.Баща ми ми разказа,как на времето,когато времената са били малко по-спокойни,се сърдел,защо баба ми много много не го пуска до много късно и ми каза,че като станал родител разбрал какво е.Давайте,вие сте