Здрастиии хора тва ми е първата тема така че ако съм се уляла моля за извинение ! Значии ако има друга тема за sk8 моля да ме извините ама не сам я видяла .Проблема ми е че това лято на село много ме зарибиха по скейта обаче аз си нямам никаква идея от тоя спорт и ако тука има некви скейтарчета моля да ми дадат насоки как се почва !!!! Мс предварително![]()
1. Взимаш един скейт.
2. Отиваш в парка, НДК или където ти е удобно.
3.Предния ти крак трябва да е малко зад предните болтове на дъската, а задния на края на скейта.
4.Опитваш се с единия крак да се засилваш и да се задържаш на скейта.
5.Като се научиш да караш ми пиши да ти кажа как се завива и другите глупости.
5.Успех![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Hehehe ako toi 6e ti e u4itel po-dobre da se pomolim za tebПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Ama da tva e ob6to vzeto ama ako naistina ima6 jelanie 6te se nau4i6 spox![]()
окей ше си трая вече.. оставям на разбирачите да помагат...Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
wow stra6ni ste ms samo 4e....... parvo trqa da si zema sk8ama si nemam nikva ideq kvi vidove ima i kav trqa da e gore dolu?
Ами трябва ckeuT4eto_f да ти каже... тя е ПРО-то![]()
Айде стига сте се заяждали. Заядайте се в чата, но не и тук. И хич не ме интересува бивщи ли сте си, сегашни ли сте си.
11 tochka deaktiven profil.
какви бивЩи и сегашни те гонят пък тебе.. ?
А това тук защо го пише?Първоначално написано от skate_warrior
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50396&start=0
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=42743&start=0
11 tochka deaktiven profil.
1. Това не съм го писал аз,нали?
2. Какво общо има това с темата?
Sk8 Or Die
Ride and FlyПървоначално написано от Анонимко
Fuck you haters
long live skaters![]()
hahaha vsi4ki vi znaqt ve4e -Първоначално написано от Mo6no
,
,ne moga da vi razbera .......
![]()
![]()
Аз ще ти помогна ... носи си здравната книжка в теб ... токувиж ... някъде ти отишъл глезена ...![]()
МИ КУПИ СИ СКЕЙТ И ОТ ТАМ НАТАТАКА Е ЛЕСНО УСПЕХ![]()
![]()
=D>
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \