- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li dali vtori shans na chovek otblusnal vi po-rano?
i aaz bih dala 6ans zaslujava go dori da te razo4arova otnovo ti kato gledam o6te ima6 4ustva za6to ne opita6 ni6to negubi6 :P uspeh!
ako ima6 4ustva deistvai :P a to se i vijda de to4no tova haide uspeh
ем то се е видяло, че друго освен да се пуснеш по течението и да излезете няма какво да направиш, така че.. нищо не губиш
може пък да стане нещо
и все пак не влагай мн надежди де.. за да не останеш разочарована![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Дай му шанс. Опитай се да вържеш някакви по-хубави взаимоотношения с него. Не е безразличен към тебе .. явно, но му обясни, че не е хубаво така да се влияе от приятелите си.
П.С. Обясни му, че аверите му са педалии ще го изфакат някой друг ден кат нищо
![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
6e dava6 6ansove de 6te odi6Първоначално написано от luda`flirtajika
i az mislq 4e tova mom4e si zaslujava vtoriq shans .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Просто го попитай: "Защо чак сега се сети за мене?" и виж какъв ще бъде отговорът му.![]()
Не съм сигурна,че можеш да очакваш нещо кой знае какво от него.Според мен той не е сериозен и не държи толкова на теб,щом заради приятелите си те е скъсал.
a mi i az smatam razberi kak i 6to sedqt ne6tata i sled tova pomisliuspeh mili4ka !I vtori 6ans vseki zaslujava
![]()
vij mila opitai ako stane ne6tao stane ako li ne priqteli moje da ste si .. ni6to negubi6 a i ako ne stane ne pereli6 "risk gubi risk pe4eli' haide supeh i da razkazva6 kak vurvi!:P
![]()
![]()
![]()
AMi...Ne burzai da se vpuskash vuv vruzka ili neshto podobno s nego...Poiz4akai izlizaite pak...
A i zamisli se.. shtom toi si gradi mnenieto na osnovata na prikazkite na negovi priqteli ne mislq 4e si zaslujava ... 4ovek koito si izgrajda mnenie po tozi na4in...ne ti trqbva
no sa minali vse pak 2 godini
izlez s nego poopoznaite se otnovo i si preceni sama...
uspeh![]()
Никога!!!
ше ме разиграва ше ме отблъсква и реже
и като и е кеф на нея (демек когато всички
са я зарязали вече) да се върне при мене....
ПППФФФФФФФ
2, 11 и 8 точка системно - бан
Напълно те подкрепям за това и аз мисля така .. може и да са му приятели за това да им вярва, но ако наистина му е пукало за тебе щеше да си направи труда да поговори с тебе за това така че ..Първоначално написано от Bloodlust
давала съм втори даже и трети шанс само на един човек в продължение на 4 години,мога да ти кажа само едно миналото никога неможе да се върне,и при вас се е минало поиче време и не се знае дали и тои и ти сте се променили,може изобщо да не сте сащите хора от преди 2 години то няма лошо обаче да сте се променили в положителна посока ане в отрицателна в очите на единия от двамата.защото представи си ти си харесвала някои негови качества ,идеали,мнение по въпроси а сега този същия човек да се е променил кореенно в тези три неща и ти осъзнаваш че човека които сте харесвали всъсност вече не е сащия човек.и аз и тои се наранихме много след като си дадохме шанс[/url][/list]
Моя съвет е да изчакаш и да видиш
какви са намеренията му..а относно въпроса
на темата,лично аз мисля,че бих дала 2-ри шанс
ако са ме отблъснали,разбира се ако още имам чувства към
този човек..случвало ми се е веднъж да ме отблъснат
и още не съм го забравила този човек,въпреки че сега съм
с друг когото много обичам и на когото наистина много държа
Да бих! Бих я наебал, ама в стил яко гавра, ще и се изпразя на лицето и после ще и кажа че знае къде се намира вратата и да ми хвърли после ключовете на балкона. Най обичам заблудени курви.
2т. системно
Zavisi Na Koq
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Da vi kaja 4estno ne sum sigurna dali zaslujava 2-riq 6ans .. govore6e mi vreli nekipeli uj iska6e da se vidim no az izob6to si nemurdam i prusta a go bqh vidqla v edno zavedenie nerazbrah dali toi be6e me vidql no ni6to ne napravih 4e da me i vidi i nakraq se nacupi 4e ne sum go bila vikala .. ebasi horata V4era na6iq iska6e uj da mine prez zavedenieto deto sum i trqbva6e pratq sms kude i 6to sum i kvo be6e mn qko nekvi nepoznati doideha super prekarahme :} a toi otnovo nedoide e 6te go zaeba kat e navit toi da idva da idva koga 6te ,nqmam dumi ve4e kvo da kazvam i neznam kakvo i da mislq za nego .. 4estno vi kazvam ... uj iska se vidim pa neidva awe aide begai gi razberi tiq muje [ne za vsi4ki govorq] :P haide priqteli bye bye za sega ako iskate da kajete ne6to pi6ete :P !
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
Ami govori mu i ti vreli-nekipeli togava i kato iska ne6to go izluji 4e si edi kude si .. kato iska neka e po negovata igri4ka we mila :P haide uspeh!
Аз не дадох 2ри шанс... НЕ само 2ри..дадох и 3ти шанс..опитах се да повярвам и не съжалявам! Сега с това момче от година сме заедно !
2 т. от правилника. Бан на профил
Moeto li4no mnenie e 4e vseki zaslujava 2 6ans.Nie sme hora a da se greshi e choveshko....izlez s nego ......suglasna sum razbira se da ne podhojdash s osobeno golemi nadejdi no vse pak ne budi predubedena,otidete na kafe,pogovorete si i ako mine dobr eizlezte pak...puk shte vidish kak 6te se razviq neshtata......no ne burzai vse pak :P uspeh![]()
Ne byrzai.. Uveri se v dumite mi.. Trqbva da si sigurna che toi e seriozen.. i che nqma da te izmami.. Izchakai da specheli doverieto ti.. I togava mu dai vsichko.. No inache na vyprosa dali bih dala ftori shans .. Da bih dala.. vseki zaslujava ftori shans!
Не познавам човека и не мога да кажа какво му е в главата. Ти би трябвало да знаеш по добре. Или те пробва или му е скучно или наистина се е променил, което по принцип става трудно.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
опитай но не си даай големи надежди
Mn mrazq taka-mom4etata da vqrvat na glupavi kliuki!Naistina li sa tolkova naivni?No te sa si takiva.Mnenieto na priqtelite im e adski vajno.Ako o6te ima6 4uvstva,opitai s nego,no ako prodalji da se darji taka,go otreji.
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
nemoga da povqrvam pi6e mi sms-i .. doide v zavedenie deto bqh .. pozdravihme se tam govorihme .. na drugiq den se zasi4ahme nasam natam v grada i mi zvanq 1-2 puti da iizlizame i da vlizam pak v 4ata au toi moje da polu4i mn lesno kvoto iska no neznam kvo az da si mislq za nego .. nz kolko eseriozen v tova 4e se e promenil osven 4ee e mila i nejen i nz ovurta vsqka... naistina 6te se kefq mn da se e promenil no neznam da vqrvam li ..
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..