.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Ами разбирасе че ще му/и дам втори шанс.Ако държа на него/нея и я/го харесвам защо да не му дам

izlez s nego NO samo kato priqteli za da vidi6 kak 6te se durji s tebnedei izburzva da mu se hvurli6,za6toto nezabravqi 4e predi e imal sumneniq v teb :P ,no se pak ti sama si re6i dali da bude6 s nego ili ne,NO nezabravqi kak e postupil s teb predi!!!!
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Blagodarq vi za mneniqta .. izlizah vednuj s nego i to bqhme malko kato izvun grada edno zavedenie mn gotino sedqhme i si govorihme v kolata sled tova .. razmenqhme 6eikove drun drun :P i sledva6tqta ve4er otnovo izlizahme hodihme do edna reki4ka i tam se celuvahme,gu6kahme nz haresa mi a sled tova v 4ata otnovo govorihme i izcepi 4e imal o6te 4ervilo :P a az vse o6te use6tah parfiuma mu .. tui kat zaminavam za daskalo i sled sedmica 6te si doida toi su6to u4i ne v grada koito sme :} i kato se vurna az 2 dena po-kusno toi 6te si hodi govorihme dali 6te si idvam i toi koga zaminava nz gotino mi e s nego msilq 4e i na nego ne mu e bezrazli4no .. :P toi 2-rata ve4er uj trqbvalo da izliza s nekva kom6iika nali samo poznata i izleze 30-tina min samo doide da me zeme s kolata i .. pak si bqhme zaedno .. sega ve4e znam 4e sudbata si znae rabotata dori i samo tova da si ostane otnovo se radvam za tova deto stana .. bye teens :P
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Spored men trqbva da izleze6 s nego i da razbere6 kakvo go e nakaralo da te potursi otnovo,vse pak 4ovek ponqkoga gre6i...mislq si,4e e osuznal kakvo e napravil i sega iska 2-ri 6ans,a ti ako tolkova mnogo go haresva6,trqbva da mu go dade6...no kakto kazaha drugi nedei da ima6 koi znae kakvi o4akvaniq,otna4alo ne se zadulbo4avai mnogo,dokato ne razbere6 kak stoqt ne6tata.USPEH
    Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!

alll1
    Guest
    :P a mi davai poza4akai da vidi6 kvo 6te napravi ako ne go tursi6 .. ako te potursi deistfai ako li ne go zaebi .. kolko i trudbo da e..

a..
    Guest
    az mislq 4e trea go iz4aka6 su6to kato al1 .. ne se podcenqvai ti da go tursi6 vse edno e nezamenim makar i tolko mn da go iska6 :} ti nali go iska6 do kolkoto si li4i pone :P ?

a zashto da ne po4nete da izlizate pak.vseki zaslujava vtori 6ans.do sega vinagi sa mi davali 6ans i az su6to sum davala i ne sujalqvam!

Голям фен
    Град
    Бургас
    На базата на личния си опит...не, или поне мнооогооо рядко ще се случи да дам втори шанс...щом нещо не се е получило, значи просто няма да се получи...факт...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Да....... Защо пък не... И аз съм биркал в любовта и са ми давали втори шанс.....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

pravo napred mila
    Guest

2-ri 6ans i produljenieto..

A mi to se vijda 4e go haresva6 i kato vidqh tvoite komentari .. toi nee bezrazli4en kum teb tursi te .. zna4i ima ne6to :} davai smelo napred i vse pak jiveem sega a ne utre ili v4era uspeh!

edko :)
    Guest
    davai sexy napadai do krai ! :}za6to puk ne 2-ri 6ans

2 шанс аз никога не давам. Или си е с мен редовно или не. Когато се даде 2 шанс, нищо не става същото. Айде успех.

Супер фен

Re: Bihte li dali vtori shans na chovek otblusnal vi po-rano

Цитирай Първоначално написано от PrIqTeLkA_oT_AdA
    Zdraveite teen4eta :} moje bi e 4esto zadavan vupros no iskam i da mi razkaja po-natam ne6to haide priqtno 4etene :P

Predi 2 godini zapo4nah da 4atq s edno mom4e.3 meseca
    samo si pi6ehme v 4ata i na 14 fevruari re6ihme da izlezem
    i da se zapoznaem.Hodihme na kafe,razkarahme se malko i
    posle toi me izprati i pita dali 6te vlizam otnovo v 4ata..
    SLed sre6tata produljihme da si 4atim redovno,no sled
    vreme nqkak si zapo4nahme po malko i po malko.Sled polovin
    godina se zapoznah sus sestra mu i s neq stanahme golemi
    priqtelki.Postoqnno bqhme zaedno,hodehme si na gosti i
    taka uspqvah da go vijdam dori i za malko.. .
    Posle stana taka 4e priqteli negovi mu govoreha za men
    ne6ta koito ne sa taka.. i po4nahme da se karame i suvsem
    se o4ujdihme.. Ot togava ne sme si govorili i edva v4era
    mi se vklu4i v 4ata i me zagovori.Useti 4e v men ima nqkakva
    promqna i spored men ostana dosta u4arovan ot neq... Durji
    se milo,lubezno pravi mi predlojeniq za izlizane uj na bazik.
    4uvstvam se oburkana,ako nqkoi znae kakvo da napravq i kak
    da postupq molq da mi kaje... Blagodarq vi predvaritelno.
    ОСТАВИ ГО АКО НЕ ИСКАШ ДА СВЪРШИШ КАТО МЕНЕ..!!!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Зависи от ситуацията!Случвало се е да давам шанс и да не давам!

Голям фен
    Ако говори гордостта ми : НЕ
    Ако послушам сурцето: ДА
    Ако пък съм безразлична: Що не.. ще пробвам....

Повече от фен
    chakai,samo turpenie!Ne6tata nikoga ne ostavat v zastoi!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami ako o6te go haresvam-da. ako oba4e e nekuv tup-6te mu dam 6ans i nakraq 6te go nakaram da sujalqva 4e me e otblusnal.
    Tozi nachin e malko grubichuk no ako si go zaslujava...

au4i
    Guest
    bih razbira se..:}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си