- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li dali vtori shans na chovek otblusnal vi po-rano?
Ами разбирасе че ще му/и дам втори шанс.Ако държа на него/нея и я/го харесвам защо да не му дам
izlez s nego NO samo kato priqteli za da vidi6 kak 6te se durji s tebnedei izburzva da mu se hvurli6,za6toto nezabravqi 4e predi e imal sumneniq v teb :P ,no se pak ti sama si re6i dali da bude6 s nego ili ne,NO nezabravqi kak e postupil s teb predi!!!!
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Blagodarq vi za mneniqta .. izlizah vednuj s nego i to bqhme malko kato izvun grada edno zavedenie mn gotino sedqhme i si govorihme v kolata sled tova .. razmenqhme 6eikove drun drun :P i sledva6tqta ve4er otnovo izlizahme hodihme do edna reki4ka i tam se celuvahme,gu6kahme nz haresa mi a sled tova v 4ata otnovo govorihme i izcepi 4e imal o6te 4ervilo :P a az vse o6te use6tah parfiuma mu ..tui kat zaminavam za daskalo i sled sedmica 6te si doida toi su6to u4i ne v grada koito sme :} i kato se vurna az 2 dena po-kusno toi 6te si hodi govorihme dali 6te si idvam i toi koga zaminava nz gotino mi e s nego msilq 4e i na nego ne mu e bezrazli4no .. :P toi 2-rata ve4er uj trqbvalo da izliza s nekva kom6iika nali samo poznata i izleze 30-tina min samo doide da me zeme s kolata i .. pak si bqhme zaedno .. sega ve4e znam 4e sudbata si znae rabotata
dori i samo tova da si ostane otnovo se radvam za tova deto stana .. bye teens :P
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
Spored men trqbva da izleze6 s nego i da razbere6 kakvo go e nakaralo da te potursi otnovo,vse pak 4ovek ponqkoga gre6i...mislq si,4e e osuznal kakvo e napravil i sega iska 2-ri 6ans,a ti ako tolkova mnogo go haresva6,trqbva da mu go dade6...no kakto kazaha drugi nedei da ima6 koi znae kakvi o4akvaniq,otna4alo ne se zadulbo4avai mnogo,dokato ne razbere6 kak stoqt ne6tata.USPEH![]()
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!
:P a mi davai poza4akai da vidi6 kvo 6te napravi ako ne go tursi6 .. ako te potursi deistfai ako li ne go zaebi .. kolko i trudbo da e..
az mislq 4e trea go iz4aka6 su6to kato al1 .. ne se podcenqvai ti da go tursi6 vse edno e nezamenim makar i tolko mn da go iska6 :} ti nali go iska6 do kolkoto si li4i pone :P ?
a zashto da ne po4nete da izlizate pak.vseki zaslujava vtori 6ans.do sega vinagi sa mi davali 6ans i az su6to sum davala i ne sujalqvam!
На базата на личния си опит...не, или поне мнооогооо рядко ще се случи да дам втори шанс...щом нещо не се е получило, значи просто няма да се получи...факт...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Да....... Защо пък не... И аз съм биркал в любовта и са ми давали втори шанс.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
A mi to se vijda 4e go haresva6 i kato vidqh tvoite komentari .. toi nee bezrazli4en kum teb tursi te .. zna4i ima ne6to :} davai smelo napred i vse pak jiveem sega a ne utre ili v4era uspeh!![]()
davai sexy napadai do krai ! :}za6to puk ne 2-ri 6ans
2 шанс аз никога не давам. Или си е с мен редовно или не. Когато се даде 2 шанс, нищо не става същото. Айде успех.
ОСТАВИ ГО АКО НЕ ИСКАШ ДА СВЪРШИШ КАТО МЕНЕ..!!!Първоначално написано от PrIqTeLkA_oT_AdA
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Зависи от ситуацията!Случвало се е да давам шанс и да не давам!![]()
Ако говори гордостта ми : НЕ
Ако послушам сурцето: ДА
Ако пък съм безразлична: Що не.. ще пробвам....
chakai,samo turpenie!Ne6tata nikoga ne ostavat v zastoi!
Tozi nachin e malko grubichuk no ako si go zaslujava...Първоначално написано от Анонимко
bih razbira se..:}