- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMETKATA !??!??!
попринцип не обичам да ми плащат сметката и затова съм говорила много с гаджето ми .... карали сме се много за това и накрая аз склоних ....![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Emi kogato hodim pove4e ot mesec ili dva koito ima pove4e pari toi pla6ta,ako sa po-ravno obiknovenno priqtelq mi ppla6ta...
Колкото и да съм я закъсал гледам да плащам..
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
toi
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Sefyu Molotov Et Suzax- Expliciteeeeeeeeeeeeeeee![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ами зависи с кой съм...сериозният ми приятел винаги се напъва да плаща той...а иначе винаги аз си плащам![]()
E ta ot kade da mu ebamaikata,kojto ima pari !!!!!!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Попринцип гаджето,но понякога може да се случи,така че аз да я плата,ако той няма пари или пък всеки да си плати собствената сметка.
plashtash na gadjetos si mn qsno (ako e momiche) momiche na momche malko ne varvi da plashta![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Естествено, че всеки за себе си. Мога да съм изцяло емоционално зависима от мъж, но финансово няма да бъда.
sporim po toq vupros,ama nai-4esto toi pla6ta
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Аз до колкото знам,който е поканил,той плаща.Но сега друго е по принцип какво се прави![]()
Един въпрос - в една връзка не би ли трябвало двамата заедно да решават къде да отидат, а не единият да кани другия?
А задължително ли е винаги двамата да решават къде да ходят,не може ли мъжът да направи изненада на приятелката си или обратното?
Може, но това не значи, че той трябва да я издържа. Ако е по-скъп ресторант или заведение и единият няма пари, е нормално другият да плати, но винаги мъжът да плаща е тъпо.
Аз също не одобрявам винаги мъжът или жемата да плаща
Moqt priqtel mnogo rqdko me ostavq az da platq...bilo to v kafene, kra4ma ili v magazina dori...No poneje az sam inat4e...i az pla6tam ponqkoga dori kogato toi ne iska...kato cqlo...mai se reduvame...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
С приятелите,с които съм била все те ми плащат сметката и аз все казвам,ее нека веднъж аз пъхам парите в ръката му той пак...и така с другите...
Първоначално написано от Палав татко
=D>
![]()
Евала брато.
=D>Първоначално написано от `Death`Whore`
2 т. от правилника. Бан на профил
аз по принцип мразя някой да ми плаща сметката и си плащам моята част...дори понякога когато съм в настроение моля момчето с мен аз да платя всичко...но ако той много настоява го оставям да се почувства мъж и да плати![]()
da obob6tim vsi4ko v pove4eto slu4ai mom4eto pla6ta ili vseki za sebesi...i az taka...
ima li slu4ai kogato momi4eto samo pla6ta?
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...