- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMETKATA !??!??!
ami pri nas vinagi vsi4ko e bilo ob6to...o6te v na4aloto na vruzkata ni,az bqh malko drupnata,bqh prejivqla dosta muki v lubovta i v predi6ni vruzki i nqkak si ne go dopuskah mnogo do sebesi...i togava toi mi kaza 'sega ve4e sme zaedno,ve4e sme dvama i taka 6te bude zanapred,nqma da ima ni6to pootdelno' i ot togava e taka...parite gi durji nai 4esto toi,za6toto az mnogo gi gubq,taka 4e toi pla6ta s ob6ti pari![]()
ХмАз много държа сама да си плащам сметките ВИНАГИ!!!Не мога да се примиря че приятеля ми ще плати,защото после ще се чувствам длъжна към него по един или друг начин...Е,ние сме си достатъчно близки,че да сме ги надживели вече тия неща,обаче стане ли въпрос за сметката и това кой да я плати,и понечи ли той да плати и моята част знае че го очаква бой с портмонето по главата
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ние с приятеля ми не излизаме по кафенета или кръчми, но наложи ли се да се купи нещо... все излизат спорове кой да дава парите. И двамата се бутаме, но естествено често се случва да нямам пари и той да плати покупката, също така и обратното. Така, че нищо определено. Всеки според възможностите си в ситуацията.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
В повечето случаи аз плащам сметките, защото той няма пари. Или ако има, всеки за себе си. Пък ако има пари, плаща и моето кафе, ама това става мноого рядко.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Между впрочем това съкссс, защото и ние едвам свързваме двата края, ама на мен ми дават пари за кафе, а на него - не. Ама все пак парите не са най-важното нещо. Важното е да си изкарвате яко. Пък кой плаща сметката - няма значение. Пък ако няма пари - вкъщи пием кафе.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi az ne oibcham nqkoi da me cherpi nezavisimo kolko pari imam...taka che gledame vseki sam da si plashta chastta![]()
Ами аз винаги искам да си платя и в началото се карахме за това, обаче понеже той работи и нормално е да има повече пари винаги настоява и аз спрях да му мърморя.. пък и го било срам момиче да му плаща сметката не можело така.. негови си разбирания какво да го правиш? Нека е доволен..
Като сме в компания обаче всеки си плаща отделно, ако той не ме зговори нещо и пак да плати всичко.. ама вече не се дразян свикнах му![]()
И при мен такаПървоначално написано от He3HauKa
Аз.![]()
Най-често всеки за себе си
Аз сам момче и никога не плащам сметката аз .... ако съм с някое момиче не значи, че живеем заедно или пък сме вече семейство с общи пари. А и някой момичета "ходят" с някой именно за това, че им плащат насам натам.
Та според мен твърдо всеки трябва да си плаща.
и тва го има,но не винаги е така.Първоначално написано от Гост:)
ако някоя ходи с теб само защото и плащаш сметките значи си суепр зле да го позоволиш.
Нищо не пречи ти да плащаш. Сега,ако всеки ден се виждате е ясно,че не може само ти да плащаш. Но ако е по-рядко що не? Например аз съм имал приятелки,с които се виждаме по един път в седмицата да речем. Защо да не почерпя аз?
Освен това правиш добро впечатление,а и показваш че не си някой прошляк или стиснат човек.![]()
emi 4esno da vi kaja nikoga ,dori da sme v kompaniq az nikoga ne pla6tam,i moite frend sa taka.
te na6te sa golemi kavaleri. [-o< =D>
![]()