.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: SMETKATA !??!??!

Фен
    Град
    sofia
    ami pri nas vinagi vsi4ko e bilo ob6to...o6te v na4aloto na vruzkata ni,az bqh malko drupnata,bqh prejivqla dosta muki v lubovta i v predi6ni vruzki i nqkak si ne go dopuskah mnogo do sebesi...i togava toi mi kaza 'sega ve4e sme zaedno,ve4e sme dvama i taka 6te bude zanapred,nqma da ima ni6to pootdelno' i ot togava e taka...parite gi durji nai 4esto toi,za6toto az mnogo gi gubq,taka 4e toi pla6ta s ob6ti pari

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    ХмАз много държа сама да си плащам сметките ВИНАГИ!!!Не мога да се примиря че приятеля ми ще плати,защото после ще се чувствам длъжна към него по един или друг начин...Е,ние сме си достатъчно близки,че да сме ги надживели вече тия неща,обаче стане ли въпрос за сметката и това кой да я плати,и понечи ли той да плати и моята част знае че го очаква бой с портмонето по главата

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Ние с приятеля ми не излизаме по кафенета или кръчми, но наложи ли се да се купи нещо... все излизат спорове кой да дава парите. И двамата се бутаме, но естествено често се случва да нямам пари и той да плати покупката, също така и обратното. Така, че нищо определено. Всеки според възможностите си в ситуацията.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    В повечето случаи аз плащам сметките, защото той няма пари. Или ако има, всеки за себе си. Пък ако има пари, плаща и моето кафе, ама това става мноого рядко.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Между впрочем това съкссс, защото и ние едвам свързваме двата края, ама на мен ми дават пари за кафе, а на него - не. Ама все пак парите не са най-важното нещо. Важното е да си изкарвате яко. Пък кой плаща сметката - няма значение. Пък ако няма пари - вкъщи пием кафе.
    HardC0re and BDSM forever

ami poprincip ako sme na zavedenie toi q plashta.No ina4e po kafenca az

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mi az ne oibcham nqkoi da me cherpi nezavisimo kolko pari imam...taka che gledame vseki sam da si plashta chastta

Град
    In Your Dreams...
    Ами аз винаги искам да си платя и в началото се карахме за това, обаче понеже той работи и нормално е да има повече пари винаги настоява и аз спрях да му мърморя.. пък и го било срам момиче да му плаща сметката не можело така.. негови си разбирания какво да го правиш? Нека е доволен..
    Като сме в компания обаче всеки си плаща отделно, ако той не ме зговори нещо и пак да плати всичко.. ама вече не се дразян свикнах му

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Vseki pyt razlichno,imalo e sluchai toi da plashta cqlata,az da plashtam cqlata ili vseki po otdelno
    И при мен така
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

АТАКАБГ
    Guest
    Аз.

Най-често всеки за себе си

Гост:)
    Guest
    Аз сам момче и никога не плащам сметката аз .... ако съм с някое момиче не значи, че живеем заедно или пък сме вече семейство с общи пари. А и някой момичета "ходят" с някой именно за това, че им плащат насам натам.

Та според мен твърдо всеки трябва да си плаща.

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гост:)
    Аз сам момче и никога не плащам сметката аз .... ако съм с някое момиче не значи, че живеем заедно или пък сме вече семейство с общи пари. А и някой момичета "ходят" с някой именно за това, че им плащат насам натам.

Та според мен твърдо всеки трябва да си плаща.
    и тва го има,но не винаги е така.
    ако някоя ходи с теб само защото и плащаш сметките значи си суепр зле да го позоволиш.
    Нищо не пречи ти да плащаш. Сега,ако всеки ден се виждате е ясно,че не може само ти да плащаш. Но ако е по-рядко що не? Например аз съм имал приятелки,с които се виждаме по един път в седмицата да речем. Защо да не почерпя аз?
    Освен това правиш добро впечатление,а и показваш че не си някой прошляк или стиснат човек.

Повече от фен
    emi 4esno da vi kaja nikoga , dori da sme v kompaniq az nikoga ne pla6tam,i moite frend sa taka. te na6te sa golemi kavaleri. [-o< =D>

Фен
    Град
    У Нас!
    Естествено,че всеки си плаща неговата част,от време на време се случва и аз да платя,но почти винаги е по нормалния начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си