.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Guest

Kakvo vi vazbujda nai mn vav 1 mom4e

Haide momi4eta gledam do sq samo temi kakvo vi vazbujda v jenite i se za jenite interesno mi stana kakvo vi vazbujda u nas momi4eta kato viditte 1 mom4e naprimer bez da go poznavate koe vi hva6ta pogleda a sled tova kogato naprimer hodite kakvo obi4ate da pravi koe vi raztigrq .

Kajete si NE se Boite

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    imashe podobna tema mai skoro

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Guest
    usmivkata mi haresva o4ite su6to a kakvo me vuzbujda zavisi ot 4oveka

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami vuzbujda me samoto ne6to 4e e po-golqm ot men(viziram fizikata)i kato me gu6ne se 4uvstvam nqkak si sigurna i za6titena v nego
    moq nevinnost i greh.....

Ами аз много харесжам косата,тва гледам,и очите,усмивката.Ръцете.А иначе ,когато сме заедно обичам целувки по ушенцата,по вратлето,обичам да ме носят,обичам аз да съм легнала по корем,той да седне в/у мен и да ме целува по гърба и още много неща

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хъм...коремчето... ръцете/пръстите...
    Ако хойм...еми нз...харесва ми да има гъдел хахахахаха

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Първото и задължително за мен изискване е да е висок... хаха Много ме кефят..може би защото самата аз съм височка(1.75) и ще е тъпо да се изправя до някое тапишонче :P Ако ходя с него имам предвид. След това са другите фактори - прилична външност:очите,прическата.. абе цялата визия въобще! А ако ми е приятел вечее.. както каза непознатият гост - зависи от човека.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    Не обичай външността, която те привлича, а душата, която те обича!

MauMyHkee ... a sega kude posluga

Yupeeee !

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    zna4i...

nai ama nai nai me kefi da e razli4en i da pravi gluposti za koito nikoga nqma da se setq
    tva za haraktera

ina4e...ole da mi prasnat edin stegat zadnik
    ama samo zadnik-->ne stiga
    nai vajen e face-a a plo4kite po korema

uf are spiram
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
    zna4i...

nai ama nai nai me kefi da e razli4en i da pravi gluposti za koito nikoga nqma da se setq
    tva za haraktera

ina4e...ole da mi prasnat edin stegat zadnik
    ama samo zadnik-->ne stiga
    nai vajen e face-a a plo4kite po korema

uf are spiram
    Ххххмм......я да вземе да ми се обадиш тогава

Голям фен
    Град
    sofia
    emi purvoto ne6to koeto gledam e usmivkata posle rucete posle telceto aide stiga tolko 4e....
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

hmm..purvo trqbva da ima 6iroki ramene i stegnato dupe =D> posle... mai 4e zavisi ot mom4eto ama trqbva da e visoki4ak...ama ako e gotin i nisi4kite me kefat...
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Мега фен
    Град
    София
    Гръбчето и ръцете

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    силни и красиви ръце; коремче, ама такова без плочки; стегнато, кръгло дупе, като балонче... абе, това е май...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Град
    Sofiq, ZP
    Obojavam mom4eto da ima gladka koja, tva me poburkva. Abe nai-vuzbujda6toto za men v edin muj e kojata, liceto(po-to4no usmivkata i o4ite) i da e visok.
    Уникати...

Аз съм на мнение, че не можеш да кажеш какво точно те привлича в едно момче или един мъж(ако говорим за "някакви" мъже). Всичко зависи от "харесването", от тъй наречената искра. Ако даден човек те привлича... той е секси за теб. Това е, че всеки е строго индивидуален. Примерно за мен "този" човек е секси, защото да кажем има стегнат корем и дупе. Другият и той има стегнат корем и дупе, обаче не бих искала да съм с него... Не мога да го обясня много добре, но се надявам, че разбрахте за какво говоря. Всичко зависи, от това дали "той" ще ти грабне окото веднага...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

амии очите и после тялото.Аз мисля,че идеалното тяло е лмалко голямо,и малко пухкаво;да не е целия в мускули
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    ми като цяло лицето..да е изключително сладък
    тялото после...корема да е стегнат...абе да е УАУ
    П.П. сори ако съм се отклонила от темата ама се размечтах
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    Аз съм на мнение, че не можеш да кажеш какво точно те привлича в едно момче или един мъж(ако говорим за "някакви" мъже). Всичко зависи от "харесването", от тъй наречената искра. Ако даден човек те привлича... той е секси за теб. Това е, че всеки е строго индивидуален. Примерно за мен "този" човек е секси, защото да кажем има стегнат корем и дупе. Другият и той има стегнат корем и дупе, обаче не бих искала да съм с него... Не мога да го обясня много добре, но се надявам, че разбрахте за какво говоря. Всичко зависи, от това дали "той" ще ти грабне окото веднага...
    ave az ti naspisah tema da is kaje6 koe te kefi vav 1 mom4e a ne da razsajdava6 ne sme tapi znaem gi tezi ne6ta

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За случайни момчета не знам , но в мойто си мило , най-най- много раменете и гърбът . Малееее ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

xax .. amiiii znachiii taka ,mene me kefi adski mn twa imashe edin tak1w komentar edno momiche beshe kazalo towa toi da e po-golqm i kato te gushne da se chuwstvwash zashtitena i mene adski mn me v1zbujda twa .. ami ako e s stegnato tqlo ( ne kazvwam da e s golemite muskuli i ne znam oshte kwo) ako e sladurche sashto mn shte se izkefq ama ne samo v1nshniq wid i otnoshenieto na momcheto s1shto e wajno .. ako e adski mil i gowori mn mili neshta , e togawa weche shte e 6+ ama aidi stiga mechti ... xihaxiah
    Beauty 666

Guest
    uh-oh! Amiiii, kato che li purvo me grabva tqloto my - ama da ne e kato garderob, no ne i samo s nekvi zachenuci na relef. Est, che samo hubavoto tqlo ne e dostatuchno, za tva trqbva da e sladuk v liceto Uh.. ;} I ne na posledno mqsto e pricheskata - tq sushto e ot znachenie, obache bih q prenebregnala v opredeleni situacii (naprimer, ako e s hubav motor/kola - tova e OGROMEN plius ).

Za drugo ne se seshtam, osven, che trqa da e po-visok ili kolkoto men, no tva e po default

Guest
    samo edna usmivka na nqkoi koito me privlicha me kara da nastryhvam, a dokosvaneto i nachina na g0v0rene tova veche bi mi dokaralo po golqmo udovolstvie..

2sexy4you
    Guest
    ushite!!! kolkoto po ushat tolkova po sexy

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    naprimer, ako e s hubav motor/kola -
    [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми