- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лубов или секс
как да разберем дали даден 4овек ни оби4а или е с нас само заради секса?!?![]()
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Ima hora, koito umeqt da lyjat i nqkoi, koito ne mogat. Chovek, koito iska samo sex, toi si go iska. Kolkoto i mil i vnimatelen i da e, nakraq vinagi stava duma za sex. Ako nqkoi te ceni i obicha istinski, toi nqma da te pritiska. Shte te izchaka da si gotova. Dyrjanieto pokazva vsichko.
ако не си малумна и успяваш да разбираш кой какво иска от теб.. особено ако това е приятелят ти ( който трябва да познаваш добре) ще си отговориш сама на въпроса.
достатъчно е да прекарваш по-дълго време с дадения човек за да разбереш помислите му относно това, което иска. все пак трябва да си едва ли не сляпа за да не забележиш похотливия му поглед например или постоянните намеци за по-задълбочена интимностда не би да си мислиш, че ако те обара между краката съзнанието му е чисто
грешиш!
![]()
ima mn izpe4eni lajci za tva 4e nqma na4in da se razbere ako popadnesh na takiva ne ti pojelavam!
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Sled 1-viq mesec se razbira ...
Ей за тва секс се прави като пораснеш поне малко - щото големите момичета ги разбират тия неща и без да питат в тъпи форуми.![]()
2т. системно
haха ами пробвай да не мъ пуснеш и ще видиш![]()
6те разбереме кои кво иска![]()
Първоначално написано от Za_Neq
![]()
май почна да ти харесва само да ме цитирашПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
Кажи му, че имаш женски проблеми и по реакцията му ще разбереш дали е с теб заради секса.
ааа тва е яко и трябва да свърши работа:0Първоначално написано от `Death`Whore`
Za_neq sry де![]()
е аз не съм казал че ми е неприятно .. така че няма проблемиПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
eh eh dobre 6e vidime \/
ami to se use6ta...nqma to4no opredelen na4in....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от Za_Neq
Много точно казано!!! =D> =D> =D> =D> =D>
И стига с тва "лУбоФ" че напрао полудявам!Тука само 1-во класници ли има по дяволите?![]()
![]()
![]()