- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hey,kakvo si misli6 4e...
еми не е...ние ти казваме отстрани как изглежда...Първоначално написано от Анонимко
ще си признаеш ли че още имаш някакви чувства към него или не?![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
dobre imam,no mislq 4e tova e za6toto toi me haresva6e, abe de da znam..... ama sega mi e adski gadnoooo i ne znam, 6te se poburkammmmm kakvo da pravq?Първоначално написано от Za_Neq
ne mi haresva kak me nakazva, ako iska da mi e gadno-dobre, are da si se kefi i uspeh na nego i takiva kato nego!
ае ти си зле е...Кой е казал пък,че трябва да се държи с теб добре...преди те е харесвал..ПРЕДИ...сега си е сега...Брао на момчето =D>Първоначално написано от diana'''
govori s nego i se izqsnete...Първоначално написано от diana'''
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ми според мен вече е малко късно да правиш каквото и да било , а може би не..незнам.. ами вместо да злобееш срещу него .. иди и му кажи какво чувстваш.. че сигурно съжеляваш че преди си го отблъснала.. и ще видиш той как ще реагира на това което му казваш..
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
. nqma kusno e ve4e toi me mrazi! s pravo ili bez-nz. postupih taka kakto smetnah za pravilno i ne sujalqvam. mislq 4e sled den, dve,mesec,godina 6te mi mineПървоначално написано от Za_Neq
vse edno mu puka....
moje da zaklu4ite temata!
интересно как си правиш изводи за нещо което не си сигурна дали е така.От къде си сигурно че не е се държал по тоя начин само да те ядоса .. и да те накара да се сетиш за времето когато той е тичал след тебе..
квото и да правиш.. иди и поговори с него.Поне ще си наясно със всичко.Не си прави заключения преди да си говорила с него на 4 очи.
kakvo da mu kaja? nali si ima gadje(ima si znam 100%)Първоначално написано от Za_Neq
hey,zdrasti, emi az takova haresvam te?
X:taka li?
da
X: emi az si imam gadje a i kakvo da napravq 4e me haresva6?
btw; toi me otbqgva i nqma 6ans da ostanem na 4 o4i(osven ako ne izvadq o4ite na drugite prisustva6ti hahahah) ve4e vze da mi stava sme6na cqlata situaciq.
ами нали и ти си имаш и то от 1 година или не е така?
Просто иди и го помоли да поговорите насаме за малко.. и му кажи това което чувстваш.. как очакваш някой от тука да ти каже какво да му кажеш.. след като съм сигурен че никой не е наясно какво искаш ..май дори самата ти незнаеш..както казах при всички случей иди и говори с него..иначе след време може да съжеляваш че не си опитала.
ami da ne znam a i nqma 6ans da uznaq. jalko za men.
Иска да те издразни...
ОфПървоначално написано от diana'''
поредната глупава тема.При положение че ти вече си си изградила мнение - че е тъп за кво и нии трябва да го казваме.Смисъл аз разбирам темата ти така "Той е тъп кажете го и вие" еми ддз по този начин ти ми изглеждаш тъпа първо защото пускаш такава тема и второ защото се дразниш от отговора му.![]()
Днес изядох един гаден бонбон айдееее кажете ми че е гадееен моляяяя виииии
окПървоначално написано от diana'''
ТЪП Е!
ай ся да почерпиш![]()
И кво ся?Какво значение има за теб дали целия форум ще тръгне да обижда човек,който не познаваме?За теб,той е тъп-ок!Право на мнение!Явно си го наранила доста с това че не ис пожелала да бъдеш с него и след като е минало толкова време,той е решил да се похвали че те е забравил!Ти си познаваш човека,ама не може сега всички да се юрнем да му лепкаме етикети "тъпанар",'комплексар" и т.н.,сао защото това е нещото което искаш да чуеш за него!Щом не се интересуваш от него,не се й занимавай с него.Според мен много внимание обръщаш на тази незначителна ситуация
баси хахаххаха ....
-как си ?
-имам си гадже от 3 месеца ....
е тва ако не е тъпо маина ?! тва е нещо от сорта на
-how are you ?
-you suXXX !
сещателисе колко е тъпо ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
явно за нея не е толкова незначителна.А пък и каза че още има някакви чувства към това момче.. който нямам представа какви са.Това което е казала че иска всички да кажат че е тъпанар.. ми се струва безсмислено и едва ли и тя е искала точно това.Единствения изход който виждам е да говори с него , и да му обясни как вижда нещата и какви са така наречените и "чувства".Първоначално написано от LP_girl_14
Ае, ти кажа, че ти си тъпа няма да се сърдиш нали. Ан така! ТЪПА СИ! Кажи как може да кажеш на момчето, че е тъп само защото си има приятелка и е преодолял чувствата си към тебе. Според мен ти си комплексарката която и допада момчетата да и тичат зад задника!!! ПУ!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Слушай какво малка разглезена госпожичке, престани пръво с бликащите си от нерви постове и се осъзнай! момчето вече е щастливо и не те иска, има си гадже и се чувства добре с нея! С този отговор той е искал да ти покаже, че вече е добре и не му пука за теб и, че се е отървал от мъките си по теб! Наясно ли си вече?! Имам си една същата госпожичка като тебе, която е свикнала всичко да се върти около нея и преди ходеше с момчето с което аз ходя сега и с още едно момче и ги въртеше и двамата и беше свикнала и двамата да са нейни! Но уви той се раздели с нея и тръгна с мен и сега сме щастливи вече почти година! В началото беше същата като теб! А именно изяждаше се от яд за това, че вече не може да го има и се опитваше да разруши връзката ни, ама не стана малката! Така че като си имаш гадже от една година кво се мешаш на момчето в работите?! Той не те мрази просто те отбягва, защото иска да изпитва силни чувства към приятелката си и колкото се може повече да се отдръпне от теб! А ти не го харесваш ами просто си свикнала да е твой и се нервиш, че вече не е !!!!