Слушай какво малка разглезена госпожичке, престани пръво с бликащите си от нерви постове и се осъзнай! момчето вече е щастливо и не те иска, има си гадже и се чувства добре с нея! С този отговор той е искал да ти покаже, че вече е добре и не му пука за теб и, че се е отървал от мъките си по теб! Наясно ли си вече?! Имам си една същата госпожичка като тебе, която е свикнала всичко да се върти около нея и преди ходеше с момчето с което аз ходя сега и с още едно момче и ги въртеше и двамата и беше свикнала и двамата да са нейни! Но уви той се раздели с нея и тръгна с мен и сега сме щастливи вече почти година! В началото беше същата като теб! А именно изяждаше се от яд за това, че вече не може да го има и се опитваше да разруши връзката ни, ама не стана малката! Така че като си имаш гадже от една година кво се мешаш на момчето в работите?! Той не те мрази просто те отбягва, защото иска да изпитва силни чувства към приятелката си и колкото се може повече да се отдръпне от теб! А ти не го харесваш ами просто си свикнала да е твой и се нервиш, че вече не е !!!!