- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с какво да си махна космите по г*з*
може и преди да е имало такива теми, но не ми се търси, съжлявам ако създам на някой малкото усилие от натискането на няколко клавиша.
та въпросът ми е с какво да се обезкосмя по задника, с какво най-малко боли и е най-ефикасно?
Emi to s vsi4ko boli,no mislq,4e nai efikasno e s epilator,no...da znae6 dosta boli!taka predpolagam de...nqmam kosmi po gyzaprobvai,ot opit glava ne boli...
глава не, но гъз със сигурностПървоначално написано от ViLka_F
. аз мислех да пробвам с някои от тия лентички дето се дърпат ама си викам първо да се допитам...
idi na kola maska.ako dosega si gi brusnala 6te te boli ujasno mnogo,no samo 1viq put.posle kosmite stavat po-tunki i postepenno bolkata namalqva.osven tova to4no 'na guza' 6te ti izrasnat dosta bavno moje da ne se nalaga da hodi6 pak nqkude okolo mesec za tam.![]()
moq nevinnost i greh.....
ам, този варянт го изключваме. пък и съм момче, благодаря все пак за съвета, но съветите за домашно обезкосмяване ще ми свършат повече работа, просто каквото и да стане няма да отида на кола маска, на козметици и т.н. а бай дъ уей, не съм ги махал до сегаПървоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
togava ne vijdam smisul da gi maha6.
moq nevinnost i greh.....
xaxa,dam,ako si mazohist probvai s epilator,no nai dobre na tova mqsto e samobrasna4ka.lo6oto e 4e s kakvoto i da gi mahne6,kogato zapo4vat da porasvat te surbi ujasno i bocka kogato sqda6,pone taka sa mi kazvali.
да, боцка (знам го от други места). и ако е със самобрасначката няма ли да порастът по твърди и дебели?Първоначално написано от malka_kukla
ами много се потяПървоначално написано от LuCkY^YoU
и понеже доста момичета са ми казвали, че имам хубав гъз си помислих, че може би няма да е зле да го обезкосмя, защото такъв космат ... знам ли, вие кажете - как е по-добре с косми или без, или това няма значение. в смисъл то няма кой знае какво значение, но и детайлите са важни..
+ това като ходя на нудистки плаж през лятото и е някво гадно да ми гледат космите по гъза. не знам момичетата как гледат на нещата защото още не съм ебал, но спецялно за нудисткия плаж ми е кофти да ми гледат космите. (аз до сега колкото и мъже видях на плажа, всичките нямаха косми по гъза)Първоначално написано от Анонимко
![]()