- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za moeto tqlo
![]()
molqvi,pomognetemi imaM da svalqm 40 kila a prosto nemoga.
molqvi pomognete,daite nqkoe suvet4e.
40?
не влагай големи надежди да стане... щом си стигнала до такова положение значи не си спестяваш закуската...![]()
WoooWWwww 40 кг са много!Трябва много да спортуваш,да ходиш на фитнес,упражнения...да ядеш НЕкалорични неща,по-малко,но по-често...Поне така мисля...Но ще трябва много усилия.. \
/
Lele... Az sum 46, ako svalq 40... NO COMMENT!!! I kak re6i 4e to4no 40? Ti kolko kila si i kolko si visoka?
Уникати...
1.temata ti svyrzana li e s lubov 4e e v toq razdel?
2.ti 100 kila li si 4e iska6 da svali6 40kg ?
3.tva ebavka li e?
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ne badete gadni moje da e 100 i da iska da stane 60....problema e 4e tva e po4ti nevazmojno ako mama i tati nqmat mnogo pari4ki za har4ene....
sus sigurnost e 100 kila i i se podigravat 4e e svinkq i za tva. Predpo4itam da q izqm na purjoli ako e takawa svinkq. te teq 40 kila za suma skari 6e stignat.
вие сте баси хората маина ..момичето ви питаше нормално не да я нападате ..баси гадните хора дето сте .... перфектен човек няма и това всички много дуре го знаете не се подиграваите щото някои ден и на вас може да ви се случи .... баси нещастниците !
ако някои има малко мозък и разбира от такива неща да кажи сериозен отговор не да се прави на уборотен ..... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
има много хубави книги на тема здравословно хранене. пробвай с някой вид от разделното... ще помогне)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
aaaa na kolko godini si tva sa mn kilogrami![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
sus sigurnost ne si pi4kata ot avatara ti mai i ti si tlusti4ka ?? purjolka a?Първоначално написано от IdiOtKa
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=53062
Нямаме нужда от няколко теми, а и тази е в грешен раздел...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love