- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв шоколад обичате да похапвате?
ъ, бях заключил темата по инерция, съжалявам.. така е, като цяла ден локваш, накрая се 'самозабравяш' и почваш по инерция![]()
![]()
Аве не знамама имаше един бял с кокосе той ми е любимия. Иначе сичко що е шоколад я, ама ако е черен ше го дам на Mo6no
![]()
MiLKa![]()
Много много много много много...ама много обичам шоколад и всичко шоколадово (:И шоколадови бонбонки си хапвам , нямам проблеми и по една малка кутийка да изяждам .Любим може би ми е детския Milka , а от течните - nutella .Ако не ям нещо шоколадово 1 , максимум 2 дни , се чувствам като парцал.
Milka![]()
Сякакви шоколади ям. Аууу не е истина как обичам. Милка са ми любимите...![]()
![]()
![]()
Kaто бях малка все си мечтаех да ме заключат в някъф магазин за сладки ииииииии да изям всичко!![]()
![]()
![]()
vsqkakuvvvvv 6okolad li e davate go nasam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Аз си права домашен, че един знахар(така да го наречем) ми каза, че в този който го продават блъскат мн вредни химикали! Чат пат се изкушавам!![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Shokolad.. Milka nai-veche ama mn obicham cheren shokolad super e! a i teq na dupchicite nz kak im se vikashe![]()
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Ако се замислим , толкова неща , с които се храним са вредни , но...Първоначално написано от JORJIQ_*_#_*
Я кажи рецептата за домашния да го пробвам![]()
LZ се казват , но има такъв и на Milka и Своге също.Първоначално написано от sunny_girl16
Ще съм ти много благодарен.Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
11 tochka deaktiven profil.
ох, всякакви обичам, но най-вече Милка с ягода, лешници, некви чисти... бял, черен - няма значение. само да не е марципанов от онея по 50 стотинки...
бду, шоколад Крава цепи!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
nai-mnogo si kupuvam na lind....6okoladite im sa strahotni \/ i po-rqdko na milka
Jaduvam za tvoite o4i...jaduvam za tvojata usmivka...Jaduvam za teb
az si padam po milkaili izobshto nqkakuv s leshnici
![]()
Детската милка, с ядки и стафиди, пък и по отделно и швейцарските![]()
Милка ягода,Своге натурален
Милка![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.