.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: daite mnenie

obarkan
    Guest

daite mnenie

kak bihte postapili ako si imahte priqtelka,a se okazva 4e tq pravi sex sas neina priqtelka

тройка ми се струва най-доброто решение
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

ay

Strashna rabota.Kakvo da ti kaja - chesno kazano ne moga da si predstavq takova neshto.Ako mi se sluchi takova neshto, shte govorq s priqtelq si (poneje tfa na men ne mi dopada) i shte mu izqsnq otnoshenieto si otnosno tova.No ti ne spomenavash kakvo e tvoeto mnenie po vuprosa.Smqtam che tova e dosta lichno i kolkoto i dobri da sa priqtelki vse pak da si imame uvajenieto.Emi uspeh pogovori s neq puk tuko vij neshto razumno stanalo!Uspeh!

obarkan
    Guest
    emi da ama az obi4am tova momi4e i 4estno da ti kaza se kefq na 2 momi4eta da pravqt sex no shtom stava vapros za momi4e na koeto darja ideqta ne mi se struva osashtestvima

obarkan
    Guest
    ami neznam tq prekarva poi4e vreme s neq,vzima q s nas kato izlizame nqkade.az do skoro neznaih dneska razbrah no ne ot neq,i strashno mn se obarkah.postoqnno e s neq,prosto neznam kakvo da pravq apak naistina darja mn na tova momi4e i sme ot mnogo vreme zaedno ot 2 godini

след като не си го видял със собствените си очи трудно мога да си представя че вярваш на 100% особено на нещо толкова необичайно.По добре говори с твоето момиче.. току виж няма нищо подобно от това което се говори.
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

bih q zarqzala makar 4e ne sym M

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Re: daite mnenie

Ще напиша песен за би секуалната си приятелка
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

ako naistina q obi4a6 i darji6 na neq bi trqbvalo da pogovorite mnogo seriozno po vyprosa!Kaji i kak se 4uvstva6 i 4e ne ti dopada tova koeto pravi,i ako vse o6te tq prodyljava da go pravi s drugo momi4e nqma smisal da prodyljava vryzkata vi!!!! Uspeh
    Свободата е избор. А твоята свобода е твоят избор.

Guest
    Ti ili tia?pitai q

obarkan
    Guest
    nz kakvo da pravq ami ako se okaje 4e predpo4ita da ostane s neq a ne s men kakvo ste pravq kak shte jiveq bez neq? neznam mn me boli

Guest
    emi ako izbere neia kofti za tebe,nishto nemojesh da napravish togava ako ia obichash!ako ia obichash shte se radvash da ia vidish shtastliva s drugoto momiche,zalkoto e che kolkoto i da ti e trudno ako napravi tozi izbor shte triabva da se oitash da ia zabravish

Цитирай Първоначално написано от Za_Neq
    след като не си го видял със собствените си очи трудно мога да си представя че вярваш на 100% особено на нещо толкова необичайно.По добре говори с твоето момиче.. току виж няма нищо подобно от това което се говори.
    !!!!!!!!!!
    незнам защо си мисля че нещата не са така както ти ги казват.Говори с нея и нека ти разясни ВСИЧКО

Супер фен
    хохохо ! определено ! (:

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Не е ли това ме4тата на всеки мъж ?

Ахам =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    стига е..милото момче:Рр

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    че да няма да му е лошо пък?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    че да няма да му е лошо пък?
    ем не говоря в момента,в който правят тройка..говоря ти за сега
    иначе звучи надъхващо

ето виждаш ли.. значи и на теб ще ти хареса.. може да увелечите цифрата на 4ка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си