[quote="ThePainIsReaL"]
Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
Цитирай Първоначално написано от Mo6no
Не. Няма глас, няма нищо. Става само на външен вид, но когато гледам една певица външният е вид е от последно значение.

Каква визия бе хора , та тя прилича на кранта откакто е родила , не че преди е била хубава. Ужасно много ме дразни , няма глас , няма излъчване , не може нищо, освен да влага сексуален подтекст в песните . А кавърверсиите на стари рок песни направо ме побъркват .. като я видя и ми се драйфа. Ужасна е..

Mоля , спомнете си само като се появи с песента на Bowling for Soap - Baby one more time.. оле.. та тя урезили цялата песен .. как може да пееш само заради парите ? Супер противна ми е тая малка бездарница и лигла . По принцип съм човек , който уважава музиката , но тя прави ли такава ? Тя само краде , използва сексуалността си ,за да прoдава ..
ama ei kurvo umrqla pone kato ne ti haresva kaji 4e ne ti haresva nedei da obijdash taka ima hora koito q haresvat i ne sa 95,96 nabor az sam 85 i moga da ti kaza 4e si e super v momenta ne e parva prelest ama e normalno sled kato e rodila i 4aka 2-ro ti ako si na neino mqsto ste si kato hipototam

Hate her