- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BRITNEY SPEARS
HARESVATE LI Q AKO DA ZASHTO AKO NE PAK ZASHTO OBOSNOVETE SE
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Не. Няма глас, няма нищо. Става само на външен вид, но когато гледам една певица външният е вид е от последно значение.
И между другото защо ни крещиш (главните букви означават крещене)? Това, че си ядосан не значи, че трябва да си го изкарваш на нас.
11 tochka deaktiven profil.
да ти кажа даже и външен вид няма. това което виждаме е грим и подходяща светлина.Първоначално написано от Mo6no
добра танцьорка е, но няма талант и гласа и е гаден. не я харесвам.
Каква визия бе хора , та тя прилича на кранта откакто е родила , не че преди е била хубава. Ужасно много ме дразни , няма глас , няма излъчване , не може нищо, освен да влага сексуален подтекст в песните . А кавърверсиите на стари рок песни направо ме побъркват .. като я видя и ми се драйфа. Ужасна е..Първоначално написано от Lake_bodom
Mоля , спомнете си само като се появи с песента на Bowling for Soap - Baby one more time.. оле.. та тя урезили цялата песен .. как може да пееш само заради парите ? Супер противна ми е тая малка бездарница и лигла . По принцип съм човек , който уважава музиката , но тя прави ли такава ? Тя само краде , използва сексуалността си ,за да прoдава ..
Hate her
![]()
![]()
![]()
ujasna e
nqma glas
ligava e
drazni me maja i
Aми...Единствената и песен която харесвам е Everytime,a за гласа - ми в тая песен добре звучи ,ама другите и песни не са успявали да грабнат вниманието ми!
Не ме кефи,нито като глас нито нищо![]()
Bqh mn zapalena po neq v 4-5 klasVe4e ne q slu6am izob6to.Nz za6to...moje bi ve4e i mina modata i pisna na horata.Taka stava s pove4eto pop-pevici
![]()
Аааааа не! Хипергадна ми е. Гласът й е някакъв гнусен, за песните й изобщо няма да говоря. И на външен вид не ме кефи, дори след всички операции, прилича ми на барби. Ама поне носът й не е толкова зле, колкото преди![]()
na mene mi haresva![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ebati shavrata...Kakto kazaha predi men nqma nito glas,nito viziq.Slushat q nabor '95-'96...
P.P. ZASHTO PO DQVOLITE NE MOGA DA SE LOGNA.
като бях малка много и се кефехама са е няква...много ми е лигава в клиповете..песните...бла бла...кефи ме само как денси...има само 2-3 хубави песни дето не съм ги слушала от миналата година и сега съвсем зачезна и тия бебета....и т.н. а външният и вид...както казаха по-нагоре...като барби е...
crazy li ste beeeee, tqqq e liubovta na jivota miii, kakuv glas - angelskii, kakvo izlu4vaneeeeeeeeeeeeeee, kakuv seksapiiil, kakva kosaaaa, izumitelna usmivkaa kakva graciq pritejavaaaaa katoo gazela e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
[quote="ThePainIsReaL"]Първоначално написано от Lake_bodom
ti si mnogo zle q idi da se pregledash,britney e the best ati si oligofren/kaПървоначално написано от just_a_kid
i tapa kyrva
ПхахахахахаПървоначално написано от Анонимко
Скъпи госте, айде да не ми казваш какво да мисля, защото имам право на мнение![]()
И няма да е зле да научиш значението на думите, преди да ги използваш!![]()
![]()
Айде със здраве!
ти на колко си 10?Първоначално написано от Анонимко
знчи сички дето не харесват тая блееща коза са олигфрени и курви....наиситина няма да е лошо да научиш значението на думите.Т'ва че ти си я харесваш незначи че и ние трябва да я харесваме.И няма нужда да се впрягаш толкова от това че мнението ни не съвпада с твоето.За това по лекоо и с думите...туко виж след поста си и азможе да стана курва![]()
Малеее...а си мисля че аз съм ограничена!Много са ми интересни "Гост"-и, чиито речник за обиди към женския пол се състоят само от една дума - курва!Но май си сбъркал/а на кого трябва да казваш курва-just_a_kid е мноооого далече от курвите, още повече от олигофрените!Между другото няма дума "олигофренка"!"Олигофрен" не може да се ползва в женски род!Първоначално написано от Анонимко
По темата...Ми Бритни е малко фалшива.Не ми харесва като визия, защото не се различава от другите поп-певици...или те не се различават от нея изберете си!Нашумя със бедното си мъжленце и с бременността си, а преди тва се славеше като девственица...използва другите хора за да си прави реклама!Тъпо е!А песните й не ме кефят особено!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ааааа мразя Бритни, тва момиче е супер зле, нз как можете да я слушатепълна лигла и песните са и такива
![]()
Точно , кратко и ясно - Не става !
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Грозна
Не може да пее
Не може да се държи като хората
Не става