.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: BRITNEY SPEARS

Град
    BOURGAS

BRITNEY SPEARS

HARESVATE LI Q AKO DA ZASHTO AKO NE PAK ZASHTO OBOSNOVETE SE
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не. Няма глас, няма нищо. Става само на външен вид, но когато гледам една певица външният е вид е от последно значение.

И между другото защо ни крещиш (главните букви означават крещене)? Това, че си ядосан не значи, че трябва да си го изкарваш на нас.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Не. Няма глас, няма нищо. Става само на външен вид, но когато гледам една певица външният е вид е от последно значение.
    да ти кажа даже и външен вид няма. това което виждаме е грим и подходяща светлина.

добра танцьорка е, но няма талант и гласа и е гаден. не я харесвам.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    да ти кажа даже и външен вид няма. това което виждаме е грим и подходяща светлина.

добра танцьорка е, но няма талант и гласа и е гаден. не я харесвам.
    Каква визия бе хора , та тя прилича на кранта откакто е родила , не че преди е била хубава. Ужасно много ме дразни , няма глас , няма излъчване , не може нищо, освен да влага сексуален подтекст в песните . А кавърверсиите на стари рок песни направо ме побъркват .. като я видя и ми се драйфа. Ужасна е..

Mоля , спомнете си само като се появи с песента на Bowling for Soap - Baby one more time.. оле.. та тя урезили цялата песен .. как може да пееш само заради парите ? Супер противна ми е тая малка бездарница и лигла . По принцип съм човек , който уважава музиката , но тя прави ли такава ? Тя само краде , използва сексуалността си ,за да прoдава ..
    Hate her

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

rrgs
    Guest

ujasna e
    nqma glas
    ligava e
    drazni me maja i

Aми...Единствената и песен която харесвам е Everytime,a за гласа - ми в тая песен добре звучи ,ама другите и песни не са успявали да грабнат вниманието ми!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Не ме кефи,нито като глас нито нищо

Супер фен
    Bqh mn zapalena po neq v 4-5 klas Ve4e ne q slu6am izob6to.Nz za6to...moje bi ve4e i mina modata i pisna na horata.Taka stava s pove4eto pop-pevici

Повече от фен
    Аааааа не! Хипергадна ми е. Гласът й е някакъв гнусен, за песните й изобщо няма да говоря. И на външен вид не ме кефи, дори след всички операции, прилича ми на барби. Ама поне носът й не е толкова зле, колкото преди

Голям фен
    Град
    sofia
    na mene mi haresva
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

*RedChil*
    Guest
    Ebati shavrata...Kakto kazaha predi men nqma nito glas,nito viziq.Slushat q nabor '95-'96...
    P.P. ZASHTO PO DQVOLITE NE MOGA DA SE LOGNA.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    като бях малка много и се кефех ама са е няква...много ми е лигава в клиповете..песните...бла бла...кефи ме само как денси...има само 2-3 хубави песни дето не съм ги слушала от миналата година и сега съвсем зачезна и тия бебета....и т.н. а външният и вид...както казаха по-нагоре...като барби е...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    crazy li ste beeeee, tqqq e liubovta na jivota miii, kakuv glas - angelskii, kakvo izlu4vaneeeeeeeeeeeeeee, kakuv seksapiiil, kakva kosaaaa, izumitelna usmivka a kakva graciq pritejavaaaaa katoo gazela e
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    [quote="ThePainIsReaL"]
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom

Каква визия бе хора , та тя прилича на кранта откакто е родила , не че преди е била хубава. Ужасно много ме дразни , няма глас , няма излъчване , не може нищо, освен да влага сексуален подтекст в песните . А кавърверсиите на стари рок песни направо ме побъркват .. като я видя и ми се драйфа. Ужасна е..

Mоля , спомнете си само като се появи с песента на Bowling for Soap - Baby one more time.. оле.. та тя урезили цялата песен .. как може да пееш само заради парите ? Супер противна ми е тая малка бездарница и лигла . По принцип съм човек , който уважава музиката , но тя прави ли такава ? Тя само краде , използва сексуалността си ,за да прoдава ..
    ama ei kurvo umrqla pone kato ne ti haresva kaji 4e ne ti haresva nedei da obijdash taka ima hora koito q haresvat i ne sa 95,96 nabor az sam 85 i moga da ti kaza 4e si e super v momenta ne e parva prelest ama e normalno sled kato e rodila i 4aka 2-ro ti ako si na neino mqsto ste si kato hipototam

Hate her

Повече от фен
    Az ne q sly6am no sam na mnenie 4e e dobra pevica !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Аааааа не! Хипергадна ми е. Гласът й е някакъв гнусен, за песните й изобщо няма да говоря. И на външен вид не ме кефи, дори след всички операции, прилича ми на барби. Ама поне носът й не е толкова зле, колкото преди
    ti si mnogo zle q idi da se pregledash,britney e the best ati si oligofren/ka i tapa kyrva

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: BRITNEY SPEARS

Цитирай Първоначално написано от britney_04
    HARESVATE LI Q AKO DA ZASHTO AKO NE PAK ZASHTO OBOSNOVETE SE
    BRITNEY SPEARS
    лимонадаааааааааааааааааа ааааааааааааааа в примес със бозааааа

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti si mnogo zle q idi da se pregledash,britney e the best ati si oligofren/ka i tapa kyrva
    Пхахахахаха
    Скъпи госте, айде да не ми казваш какво да мисля, защото имам право на мнение
    И няма да е зле да научиш значението на думите, преди да ги използваш!
    Айде със здраве!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    О,СВЕЩЕНА ПРОСТОТА !!!
    АКО just_a_kid НАИСТИНА ТИ ПРИЛИЧА НА КУРВА АЗ СИ РЕЖА ВЕНИТЕ.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    ти на колко си 10?
    знчи сички дето не харесват тая блееща коза са олигфрени и курви....наиситина няма да е лошо да научиш значението на думите.Т'ва че ти си я харесваш незначи че и ние трябва да я харесваме.И няма нужда да се впрягаш толкова от това че мнението ни не съвпада с твоето.За това по лекоо и с думите...туко виж след поста си и азможе да стана курва

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    нещо не ми допада и стилът й, и гласчето и ,и песничките и...така леко ми се обръшат вътрешностите кат я чуя...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Малеее...а си мисля че аз съм ограничена!Много са ми интересни "Гост"-и, чиито речник за обиди към женския пол се състоят само от една дума - курва!Но май си сбъркал/а на кого трябва да казваш курва-just_a_kid е мноооого далече от курвите, още повече от олигофрените!Между другото няма дума "олигофренка"!"Олигофрен" не може да се ползва в женски род!

По темата...Ми Бритни е малко фалшива.Не ми харесва като визия, защото не се различава от другите поп-певици...или те не се различават от нея изберете си!Нашумя със бедното си мъжленце и с бременността си, а преди тва се славеше като девственица...използва другите хора за да си прави реклама!Тъпо е!А песните й не ме кефят особено!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ааааа мразя Бритни, тва момиче е супер зле, нз как можете да я слушате пълна лигла и песните са и такива

Фен
    Град
    Dreamland
    Точно , кратко и ясно - Не става !
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Грозна
    Не може да пее
    Не може да се държи като хората
    Не става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си