- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kak da se otyrva ot pc-to
Kak da se otyrva ot pc-to?toest iskam na den nai mnogo po 2 4asa i to za celiq den ob6to kajete kwi metodi da priloja
Сложи си Kiowas. Или направи като мене - купи си sk8 и ходи да караш![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
По-добра идея от тая нямаПървоначално написано от blood_dodo
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ti si lud be,za6to iska6 da se oturve6 ot pc-to si.? =D> [-o< dai mi go na mene.
![]()
Излизай повече.
ми пич... ето ти съвет - на ден седиш два часа на компютъра, а през останалото време го изключваш... ама и вие сте ми мн уми.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Казваш на някой от родителите ти, да ти вземе я клавиатурата, я мишката, и готово.![]()
Еми когато например прекарвам деня си с приятеля ми изобщо не мисля за компа, но случи ли се да няма какво да правя това е избавлението ми. Като ходих на работа същата работа. Изобщо изключих компа. Трябва ти нещо което да ти харесва да правиш.. освен да седиш пред компа. Помисли добре. За мен да имаше едно лесно всеки ден .. да съм с приятеля и паяжина ще хване тоя сандък.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
xaXaXa Ама и това е добра идеяПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
хахах даПървоначално написано от Иста
![]()
Life sux and then you die!
ми значи качваш няква супер тъпа игра която майка ти или баща ти мн ще се кефят и дори няма да видиш компа
и ще разбереш колко мн свободно време имат възрасните![]()
хах нали?!?Първоначално написано от Иста
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Mi...moje bi 6te povtorq nqkoi mneniq...nakarai tvoite roditeli da ti vzemat kabela,mi6kata,klaviaturata primerno za prez denq i kat se varnat ot rabota da ti gi dadat za 2 4asa i taka...ili izlizai pove4e s fr...ili prosto si nameri drugo zanimanie...ima mnogo na4ini,no ne vijdam za6to iska6 da se ottarve6 ot pc-to?????
дай ми го!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако сам не го пожелаеш няма как да стане..майка ми е взимала кабелите за захранването-аз си имам 2 резервни чифта...имам 3 клавиатури и 2 мишки.Реша ли ще съм на ПЦ-то..кат не искаш да седиш недей...не се умира.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
az puk iskam da sedq no nqmam vreme{na daskalo sutrin sletobed u4a moje da izlqza da se raztup4a s momi4etata pred bloka.. i to vremeto svurshva}
![]()
Наложи си го сам!![]()
![]()
трескай всеки ден по 2 бири.Излизай с момичета/момчета повече.Излизай по кафета, ала-бала..прави простотии..![]()
е намери си друго занимание.. или го изхвръли от терасата :P базикам се![]()
... no comment ...
зависи от теб![]()
tolkowa li e trydno prosto da go izklychishh ..ppf
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ами намери си нещо интересно за правене:фитнес,каране на колело,разходки,приятели.... .........има много по-разнообразни неща от това да губиш времето си пред компютъра.
Намери си интересна книга за четене и излизай повече с фр.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5