- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OPITVALI LI STE DROGA?
az dushevniq mir go postigam i bez treva i gubki,kakto gi narichash...Първоначално написано от CRaZy_IKT
ta narkotici ne sum probvala,treva sushto i ne mislq i ne namiram smisul,za d gi probvam....a do kolkoto nastroeniqta na chovek da moje da se kaja ako si slaboharakteren piklio/pikla (s izvinenie,zahstoto po tiq temi adski mnogo se draznq i palq...) 100% shte pushish da kajem treva,vidish li za da si napravish veseloto,poneje sam ne si sposoben....ili moje bi shte qdesh gubi,za da te gonqt dinozavri po vitoshka!? aide be......
Съжалявам, но преживяването от гъбите не е толкова за забавление, освен при отделни индивиди, но за тях няма да говоря. То е нещо, което не се прави всеки ден и при средно интилигентния човек има за цел да отвори врати и места от собственото му (под)съзнание, за които не е подозирал, че съществуват. Много хора го определят, като преживяване променило изцяло разбирането им за света, вселената и за самите тях, включително и аз.
дакоз,амфетки,екстази,гъбки,М ДМА,ефедрин,попър... но това беше преди, сега съм чиста.......
Мчи то екстази и MDMA е едно и също ве...Първоначално написано от nanaa
само Крумчо за сега... моля се да не пробвам и по-твърди...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
в екстазито има някакво количество МДМА, но напоследък се слагат какви ли не глупости и все по-малко МДМА, а аз съм взимала ЧИСТ МДМА и Екстази, действието е различно!Първоначално написано от Анонимко
Може да не съм умен ама поне малко мъдрост съм натрупал. Две момчета с които съм израстнал съм оставил в Орландовци дето и те уж се водеха че "само трева пушат", смятам че знам за кво говоря.Първоначално написано от IriDiUm
2т. системно
Както много други казаха, взичко зависи от личността на индивида приемащ дадените вещества. Може да ви се стори малко невероятно, но аз познавам 2ма (колеги - единият в работата, другият в унито), които даже херца си позволяват да пушат, но и двамата го правят с мярка...по веднъж на месец-два...в противен случай щеше да си проличи ако са се продрусали яко...
Това, че повечето хора друсащи каквото и да е било са хора, бягащи от проблеми и със слаби психики, е отделен въпрос. Има и от онези, които правят това не бягайки, а търсейки нови усещания и реалности, но владеещи себе си и контрола над себе си. За един от тези се смятам и аз. Ей сега тъкмо си поръчах семена от хавайска роза. След като ги пробвам, ще опиша ефекта ако някой е заинтересован...![]()
Поздрави!
k1sS_mY_aSs kakvo iskash da opitash ?
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
За хавайската роза е хитро да извлечеш LSA-то в нея (или поне да премахнеш ненужните вещества), което не е особено сложно, защото ще намали много гаденето или ще го премахне.Първоначално написано от IriDiUm
ти се к'во да не се комплексира че човекът си намира неща за които ти само си чувалПървоначално написано от Анонимко
пък и бас държа че идея си нямаш какво е 5-мео-дипт или какъвто да е друг research chemical
Откакто пуснаха entheogen-bg всички много я усвоиха тая теория
Мда, ама все още не съм толкова advanced в тия технологии. Все пак семената не са особено скъпи и след 1ва проба по елементарния начин, ако не ми се понрави, ще проуча и метода на извличането...Като цяло съм доста обнадежден за як трип...Първоначално написано от Анонимко
az nesam,no mislq da probvam edna fred moje da mi dade.vse pak sme mladi trqbva ot vsi4ko da opitame.=D>
![]()
heheheh az_slunceto i kvo misli6 da opita6 ?
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
НЕ,И НЕ ИСКАМ ДА ОПИТВАМ,НЕ ИСКАМ ДА БЪДА С ХОРА,КОИТО ГО ПРАВЯТ!НЕ СМЯТАМ И ДА ПУША,ЗАЩОТО ТОВА УСКОРЯВА ПРОЦЕСА НА ГНИЕНЕ НА КЛЕТКИТЕ!ОСВЕН ТОВА С НЯКОЛКО ПРИЯТЕЛКИ СИ БЯХМЕ ОБЕЩАЛИ ТО4НО ТОВА ОЩЕ ДОКАТО БЯХМЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА,А АЗ СИ ИЗПЪЛНЯВАМ ОБЕЩАНИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!![]()
П.С.Поне пове4ето...![]()
![]()
![]()
ЕВАЛА НА ВСИ4КИ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА ОПИТВАЛИ ДРОГА И НЕ СМЯТАТ ДА ОПИТВАТ,КАКТО И ЗА ЦИГАРИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ СА НЕ ПО МАЛКО ВРЕДНИ!!!ВИЕ,КОИТО НЕ ГО ПРАВИТЕ,СТЕ НАИСТИНА 4УДЕСНИ МЛАДИ ЛИ4НОСТИ!НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА СЪВЕТИТЕ НА НАРКОМАНИТЕ,И ПРОДЪЛЖАВАйТЕ В СЪЩИЯ ДУХ!!!
П.С.Дори да смятате,4е не сте зависими от наркотиците,това всъщност може да не е вярно-не осъзнавате какво психи4еско влияние оказват те върху вас,защо не опитате да ги спрете,едва тогава можете да разберете зависими ли сте или не!Милионите лекуващи се от това заболяване,защото то неминуемо е такова,също са мислели като вас-"НИЕ НЕ СМЕ ПРИСТРАСТЕНИ,АКО ПОИСКАМЕ, МОЖЕМ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!".![]()
Пробвал съм коз, хеш, амфети, метамфети, екс, пико и кока.. само херца няма да пробвам никога.
не, само цигари![]()
efedrina i kulturistite go polzvatПървоначално написано от nanaa
![]()
Не, нямам и желание![]()
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
povecheto mai ste anti droga hehehehhee
Обичам те мило {}{P}{}
Не, за кво да си съсипвам живота с тва?!