- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OPITVALI LI STE DROGA?
Opotrebqva li li ste narkotici i kakvi po to4nosorry ako temata se povtarq
НЕ

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Не и не смятам да го правя. То аз не съм и пушила ако става въпрос-цигари, както и не смятам и това да правяЗасега съм твърдо против!
Mi pone az da si priznaq... vzimala sum Ecstasy i Amfetamin.... no ve4e sum sprqla.Ve4e ot nqkolko meseca sum 4ista
за трети път подобна тема.
Да опитвал съм. Бира,вино, кафе, цигари, трева,хашиш, гъби, кактуси, хавайски семки, МДМА, кока, NN-DMT, 5-МЕО-DiPT, 2CI,салвия дивинорум, LSD...
и други неща съм опитвал, ама не ща и вие да си помисляте да ги опитвате, и затова няма да ви ги кажа
(ако ви се търси, намерете една заклю4ена тема, там съм ги изброил вси4ки в хронологи4ен ред.
п.с. не е ли странно, 4е на практика на всеки мозъ4ен нервомедиатор съответства някое вещество с растителен произход?
Нима това е слу4айно?
Тези неща съществуват и всяко едно от тях съответстства на някое 4овешко настроение.
Това зна4и 4е дрогата определя настроението ни.
кафе = на едно настроение,
ракия с бира = на друго,
трева = на трето,
гъби= на 4етвърто и тн..
От което излиза, 4е 4овек може да си избира настроения и състояния на съзнанието.
Важното е да не се пристрастява към само едно или две настроения, а да живее живота си пълноценно
ot mnogo vreme se opitvam da go karam samo na treva
samo 4adel.......
ako lubovta e kapka-podarqvam ti dujd!
ako celuvkata e sekundda-podarqvam ti 4asove!
ako lubovtae 4ovek-podarqvam ti sebe si!
Първоначално написано от BaMBOocHa

Да на такива им викат НАРКОМАНИИПървоначално написано от Анонимко

2т. системно
НЕ
един път мл екстази ама само тва
Не....никога не съм пробвала и мисля да не пробвам
Не съм....дори и чадел не съм.Някой ден може би бих опитала (за тревата говоря),но този ден не е дошъл още
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
da ti razesnq neshto narkoman zna4i zavisesht apak ti moje da si zavisim ot mnogo neshta i da ne mojesh bez tqh prost primer prosto hranata.Първоначално написано от Amayo
Apak po temata da vzimala sam:amfetamin na kristali,4ist anfetamin,zvezdi,hikst4eta,gubi,bqlo
Неи нямам такова намерение!!!!
Употребяваш ли дрога значи си наркоман. Кво общо има храната?Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
@Amayo Пич, като си нямаш представа, по-добре си трай...така правят поне умните хора.
Моя милост като цяло пуши единствено козец по-често. Иначе пробвал съм амфетки(и кристал) и МДМА, салвийка, особено нашия любим DXM (демефанче с козац RuLeZzz), гъбки...LSD...Абе общо взето нищо не отказвам ако се намери...само без кока и херц - неща, които е по-добре човек да не знае какво са...
..та значи бегайте от *ИН-ите и си пафкайте на воля...
Amayo naistina ako neznae6 po dobre si mal4i... i az sum zimala sumanati i ne6ta apuk kato gledam ne sum narkomanka
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Алооо оня с 5-мео дипта и ДМТ тито ти сериозно ли батка а а и 2ЦИ-то или просто си ги прочел някъде и сега се хвалиш а?
И не ми развивай тъпи теории за настроенията...
А със салвията какво успя ли да направиш Бреактру или просто пуши за да се хвалиш после някъде че си пушил;
тц тц тц
да. трева, ма то това май не се брой за дрога
vengeance knows no mercy
пхахахха били сме пристрастени към храната ааааааааа като си толкова невежа, по-добре замълчи. и вземи прочети някоя книга, че ако наистина си взимала толкова наркотици и малкото неща дето знаеш сега ще се изпарят.Първоначално написано от Анонимко
vengeance knows no mercy
Първо да отбележа, че не съм човека с ДМТ-то и s 5-МеО-ДИПТ-а...А със салвията какво успя ли да направиш Бреактру или просто пуши за да се хвалиш после някъде че си пушил;
Защо смяташ, че като пушиш Салвия е задължително да направиш Пробив? Все пак ефектите са прекалено разнообразни, за да може всеки да достигне пробив.
Не и нямам такова намерение!!!!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ми карам си на биричка,чаделче и скоро гъбки ше хапвам
нищо друго не ми трябва.Душевния мир е най важното нещо