.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: kak da skasame?

Guest

kak da skasame?

zdr, zna4i iskam da vi pitam kak da skasam s mom4e, smisal, na 15 sam i tova mi be6e parvoto gadje, no sega stra6no mn haresvam dr. e kakvo da mu kaja, no sikam v sa6toto vreme i da zapazq fr otno6eniq s nego, ne kat se vidim da sa trepem po ulicite
    help pls

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi 4ao ve4e ne ispitfam 4ustva kam tebe i gotovo........a mejdu drugoto ima 4295865205892 takiva temi.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на maybelline
    Първо трябва да знаеш,че това скъсване вероятно ще е много гадно за приятеля ти.Той сигурно все още изпитва силни чувства към теб.Трябва да си сигурна,че точно това искаш и че той,колкото и да му е неприятно,няма да успее да те разубеди.Кажи му че трябва да поговорите.Не го лъжи.Кажи му че харесваш друго момче...добре е да започнеш да говориш за него с нещо като "Като бях на едно кафене и там видях еди-кой си...много ми хареса,запознахме се...".Той има право да знае кое е другото момче,но ти все пак не си длъжна да му казваш ако не желаеш.Обясни му,че много си харесала момчето и сега имаш силни чувства към его.После кажи че искаш да скъсате,но също така да си останте приятели.Не се учудвай ако момчето реагира доста бурно в началото,възможно е да се скарате и т.н.,но също така е възможно да се примири,макар да му е тежко.Ако много те обича,сега ще му се струва че светът се срива.Трябва да го разбереш.Ако ти позволи,гушни го за последно,може и последна целувка да му дадеш.Късмет!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    няма нищо сложно, просто жените са най-добрите актриси на света...така, че действай почни деликатно разговора, че нещата м/у вас са се променили, че онези силни някога чувства вече ги няма и искаш да останете приятели...
    тука съм сигурна, че ще изпищи на умряло ама всички така реагират, а после размислят
    айде и късмет! \/

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Супер фен

Re: kak da skasame?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr, zna4i iskam da vi pitam kak da skasam s mom4e, smisal, na 15 sam i tova mi be6e parvoto gadje, no sega stra6no mn haresvam dr. e kakvo da mu kaja, no sikam v sa6toto vreme i da zapazq fr otno6eniq s nego, ne kat se vidim da sa trepem po ulicite
    help pls
    Преди да скъсаш с него,реши дали това е само увлечение!!!А като искаш да скъсаш му кажи,че просто вече не се получава!!!

ako naistina iskash da skusash s nego... prosto pogovorete:kaji mu,che ne iskash da si s nego,che ne izpitvash nishto,che haresvash drug-i az bqh taka s 1 i edinstveno mi gadje-sled edin den..haresvah drug... ta..se 1(sq sum zalojila na flirtove)ta.... prosto pogovori s nego... i mu kaji..estestveno...nqma razdqla bez tuga i bolka...i shte go naranish,no ako mojesh bez nego..prosto kaji cha{ } i ostavete vruzkata v minaloto vi...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest
    Кажи му да върви при майка си тая пача че ше го правиш с друг до сутринта и готово

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кажи му че между вас вече не може да има нищо и че не искаш го виждаш или просто не му се обаждаи !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    кажи му, че всичко се е променило, че вече нямаш същите чувства към него и няма смисъл да сте заедно ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр "

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр "
    tas pak i tq ei ti si mnogo prosta ei taka ako kajesh opredeleno nqma da si ostanete priqteli xax male
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    kaji mu da si vzima baga64eto i usvet
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Кажи му че ти не си жена за един мъж .
    2т. системно

ne kusai s nego osven ako ne si absolutno sigorna 4e ne6tata 6te stanat sus dr mom4e!
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    tas pak i tq ei ti si mnogo prosta ei taka ako kajesh opredeleno nqma da si ostanete priqteli xax male
    По добри идеи да имаш като си толкова умен?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Кажи му че чувствата ти към него са се променили и че искаш да си останете приятели,кажи му и за другото момче,не го лъжи!Само след това да не съжаляваш................
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Guest
    Абе момичета много кофти постъпвате дееба,не му се обаждай,кажи му че не искаш да го вижаш и тн,дейба а ако некое момче го каже тва сички ревете къв глупак е и колко е зле,дееба и въшлясалите скочабри

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    По добри идеи да имаш като си толкова умен?
    tixo tixo neshtasnice malka 4e nemi e do tebe drug put she ti go dam v 4ofkata

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе момичета много кофти постъпвате дееба,не му се обаждай,кажи му че не искаш да го вижаш и тн,дейба а ако некое момче го каже тва сички ревете къв глупак е и колко е зле,дееба и въшлясалите скочабри
    =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си