.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

toi se celuva super gadno, kakvo da napravq?

offf, super ma ligavi i e mn gadnu, kak da mu kaja, ne iskam tei da me celuva ((

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами пробвай с "Хайде малко по-леки целувки"...незнам,трябва да му кажеш все някак

Супер фен
    Еми тая уста не ти е само да се мляскаш с нея (: Кажи му просто!

Голям фен
    Град
    София
    Най-добре според мен е да му кажеш ама ще видиш как след време ще свикнеш и ще започне да ти харесва, а и той ще се усъвършенства споко и аз имах същия проблем ама след седмица изчезна е сега се целува толкова яко, че не искам да спираме

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Просто го карайте на малко по-нежни целувки.Постепенно му показвай какво на теб ти харесва.Нормално е в началото да има различия в това отношения,защото всеки си се целува по свой си начин,но с времето ще свикнете и ще промените много неща в себе си,включително и начина си на целуване

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Направлявай го ти.Ако е от тези типове,които просто тръгват да те целуват (лигавят) с езика напред от самото начало,до самия край-еднообразно,напрегнато и скучно....Малко ще трябва да се потрудиш и да го превъзпиташ.Пробвай в романтична обстановка.Например на приглушена светлина у вас(или у тях),или пък вечер на открито някъде-парк,кей(ако има),..дори и на балкона върши работа понякога Блъскаш го лекичко на легло,стол или пейка(трябва да можеш да си провираш краката) или просто на тревата в парка,само да е чистичко .Нека се чувства зависим от теб.Ама така,че да му хареса.И тогава експериментирай. Примерно...проври пръсти през косата му и го целуни както ТИ искаш.Милвай го по врата,гърба....няма да изпадам в много подробности Като цяло-трябва ти да си отгоре за да му покажеш,че в момента ти направляваш нещата.
    Забавлявай се

Супер фен
    Поговори с него кажи му че искаш да се целувате по друг начин!

Guest
    Go To Sleep Bitch Die Motha Fuckin` DIE DIE DIE

Guest
    На колко години сте? Може да не се е целувал преди и да няма опит-помогни му да се усъвършенства

Guest
    o da tva i na menmi se e slu4valo znam za kakvo govori6!dosta e gadno nqkoi da te uligavi i posle da trqbva da se zabursva6,nai lo6oto v moq slu4ei be6e,4e mom4eto si misle6e,4e e gakir v zeluvkite,no postepenno go nau4ih kakvo mi haresva i kakvo ne!Kusmet

naistina moje da ne se e celuval dosega zativa mu pomogni,napravlqvai go celuni go po nov na4in,pogovori s nego.....
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    ami nau4i go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си