.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: US OPEN

да, за това питах. ама аз май не бях докрай прав, като ти ме беше пиала нещо и аз ти казах, че помощ на младите и неопитните не отказвам
    ама кво ти пука, нали весело става
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    да, за това питах. ама аз май не бях докрай прав, като ти ме беше пиала нещо и аз ти казах, че помощ на младите и неопитните не отказвам
    Mda, ne beshe syvsem prav. Togava vidqh ti na kolko si i si kazah: Haide sega, prosteno im e na mladite..."

Beshe interesna diskusiq tezi 2 sedmitzi. Blagodarq. Mersi i za popravkata. Okaza se, che Hingis po-rano tazi godina e bila Sharapova na polufinal na Toray Pan Pacific Open. Moje da ima oshte hlqb v Hingis...Shte vidim drugata godina. =D>

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Mda, ne beshe syvsem prav. Togava vidqh ti na kolko si i si kazah: Haide sega, prosteno im e na mladite..."

Beshe interesna diskusiq tezi 2 sedmitzi. Blagodarq. Mersi i za popravkata. Okaza se, che Hingis po-rano tazi godina e bila Sharapova na polufinal na Toray Pan Pacific Open. Moje da ima oshte hlqb v Hingis...Shte vidim drugata godina. =D>
    да, простено ни е на младите
    е, до скоро. ако сме още тук да коментираме останалите турнири. обявявам ти среща тук, в Спорт и здраве за фуналния турнир от Мастърс-а. до скоро
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Град
    Пловдив
    MI az sum za andy roddick i za maria 6arapova. federer verno e dobur , ama ve4e ne me radva.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си