- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- US OPEN
да, за това питах. ама аз май не бях докрай прав, като ти ме беше пиала нещо и аз ти казах, че помощ на младите и неопитните не отказвам
ама кво ти пука, нали весело става
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Mda, ne beshe syvsem prav. Togava vidqh ti na kolko si i si kazah: Haide sega, prosteno im e na mladite..."Първоначално написано от мечтател
![]()
ама кво ти пука, нали весело става![]()
Beshe interesna diskusiq tezi 2 sedmitzi. Blagodarq. Mersi i za popravkata. Okaza se, che Hingis po-rano tazi godina e bila Sharapova na polufinal na Toray Pan Pacific Open. Moje da ima oshte hlqb v Hingis...Shte vidim drugata godina. =D>
да, простено ни е на младитеПървоначално написано от ht_7j
е, до скоро. ако сме още тук да коментираме останалите турнири. обявявам ти среща тук, в Спорт и здраве за фуналния турнир от Мастърс-а. до скоро
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
MI az sum za andy roddick i za maria 6arapova. federer verno e dobur , ama ve4e ne me radva.