- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- US OPEN
е, малко помощ за младите и неопитните не се отказваПървоначално написано от ht_7j
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Znachi vse pak ima nqkoi, koito ne otkazva...Първоначално написано от мечтател
![]()
Btw, koga tochno e macha Henin-Herdenne s/u Davenport? Za dnes tozi shte e nai-interesniqt mach.
еми нз честно да ти кажа. аз обикновено си пускам Евроспорт и гледам каквото дават докато ме ни се доспиПървоначално написано от ht_7j
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Изненадващо, потресаващо, болезнено и неприятно фаворитът Надал загубо от някой, който никога не е бил след 4-финал на първенството.Хмммм...
И така Шарапова срещу Моресмо? Наистина ще е интересно..>За кого ли ще викаме...
Федерер ще се бори с Блейк. Все ми е тая кой ще бие. Но мисля, че ще се получи интересен мач.
И не на последно място : БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!
мача на Надал го гледах. абсколютно заслужена победа на Южни с оглед показаното. победи Рафа в собствения му стил. сега го чака мач с Родик, чийто стил на игра е доста различен, не знам, но и тук изненада е възможна. не знам, но аз чакам с интерес.Първоначално написано от ht_7j
за Шарапова с/у Моресмо - Моресмо доминира в последно време всички, така че е нормално тя да е фаворит. но аз съм за Мария.
не мисля, че Блейк има шансове срещу Федерер. вярно е, Джеймс играе много добре, но все пак Рождър си е Роджър.
виж, за Хаас-Давиденко вече не мога да ти кажа. и все пак ще е интересно.
малкият принц
Zatova kazah "iznenadvashta i potresavashta" zaguba na Nadal.Първоначално написано от мечтател
Za Federer si prav, no vse pak haide da ne podcenqvame tolkova Blake.
Vypreki che izobshto ne sym za Federer, iskam final Roddick - Federer. I poznai za koi shte vikam.
A pri jenite...Ne sym tolkova sigurna v Sharapova. Kak stigna do tuk? Nqkoq s golqmo ima da e bia dosega? Imam predvid sega na US OPEN. No kakvo da se pravi? Jrebii...
аз казах, еюче Амели е фаворит. но аз съм за ШараповаПървоначално написано от ht-7j
![]()
пък аз искам Южни на финал. играе много силно и мач с Федерер на финала ще е интересен. е, разбира се не се знае дали Роже ще е на финала, де. и все пак...
малкият принц
Kakvo shte kajesh za vcherasniq mach? Federer - Blake? Hahaha...strahoten mach. Chestno kazano imashe 3 min ot macha, v koito si misleh, che Blake moje da bie. Naistina beshe interesen mach.
Btw, znaesh li, che Nadal e bil predlijil na Federer da igraqt na dvoiki, no Federer e otkazal? Nqmalo da igrae tazi godina na dvoiki. Az lichno ne razbiram zashto ne? Shteshe da e golqmo show, a na dvoiki tova e nai-vajnoto. No kakto i da e....Da si igrae sam, shmatkata ...![]()
Mda, dobyr izbor, samo che Roddick pobedi Hewitt onzi den na 4-finalite. Hewitt mai neshto ne beshe vyv forma, zashtoto ne igrae silno i napravi dosta unforced greshki.Първоначално написано от RedChil
знам. реагирал е с "идеята на Рафа е чудесна, но тази година няма да играя на двойки"Първоначално написано от ht_7j
и все пак си е оставил вратичка. дано мине през нея догодина
малкият принц
невероятна Мария сгази Амели
макар Амели да беше фаворит Мария просто я прегази. взе 16 от общо 22 гейма, като в първия и третия сет не даде и геим на съперничката си. пожелавам и успех срещу Енен-Ерден на финала.
малкият принц
някой ще ме светне ли кога е финала при жените, а и при мъжете може![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Финалът при жените е днес от 12 ч. българско време.Първоначално написано от emotions
А мъжете са утре от 5 сутринта бг време.
А за мача...нямам думи, такъв ужас не съм съм и сънувала. Не можех да повярвам. Но....има загубени и победени в спорта и това е. По-добра беше и спечели. Честито!
Тениса е мноо як спорт ама не е за мен
awe xora taka li mi se stryva ili nikoi ne smee da spomene za otpadaneto na Agassi, za sbogyvaneto my s tenisa??? boje be6e tolkova...mnogo mi e ma4no! tolkova maka tolkova ysilie, takava volq...takava igra! vsi4ko oba4e svar6i!
da si kaja 4estno dalgo plakax sled kato Andre napysna kortatenisa nikoga nqma da e sa6tiq...i sega kato si pomislq mi stava tajno!
no dobre 4e ni ostana roddik! kakto kaza ina4e slaboymniq komentator ako trqbva6e da padne ot nqkoi agassi tova trqbva6e da e roddik za da se predade 6tafetata...no nqma zna4enie taka se sly4i prodaljavame napred s nadejda![]()
Споменахме и още как, но тук всички са доооста млади и не знаят много за Агаси, а и повечето не се инетересуват от тенис. Аз си изплаках очите на последния му мач. И после на всички мачове, когато го споменат. Той беше с най-голямата душа и сърце за този спорт, но човека играеше с инжекции в гърба. Не можа просто..Първоначално написано от indian_flower
Иначе честито на Мария!!! Заслужи си момичето титалата. Игра чудесно и имаше повече хъс. Не бях за нея, но накрая като я видях как се радва като малко момиче и направо ме разчувства. Дано продължава така все нагоре и не се унесе с рекламите.
Чакам с нетърпение утрешния мач, който е от 19 часа българско време. Някой по-горе малко се е объркал със смятането май.![]()
а какво можете да кажете за Навратилова? 59-та титла в Шлема. последна година играе и пак с титла. на 50 години. вярно, на двойки, но все пак Навратилова показа, че е на върха
ами ти на колко си?Първоначално написано от ht_7j
малкият принц
Аз съм госта,с който имахме спор за Федерер с "мечтател"
Така ,както видяхме моя човек стигна да финалът срещу Федерер.Стигането до финала не го обяснявам само със връщането му във форма и новият му треньор(който имаше интервю по евроспорт българия),ами и че Агаси искаше от него да го наследи и той се надъха.Според мен с малко мотивация ще победи Федерер.
Мария спечели финалът и това много ми хареса,защотоБитката са първото място става все по-интригуваща и н е казавам,че Жустин не заслужава да стане номер 1 сега ами просто ще е по-интерсно Моресмо и Ерден да се борят с всички сили,а на всичкото отгоре се включва и трета към тях двете.
Пожелавам късмет на Анди!
Chestito na Federer!!!!!!!!
Mnogo se zaradvah nakraq. Bqh sreshtu Federer do 4finalniq mach. A i kato vidqh kak vsichki vse za Roddick shte vikat i mi stana kofti. Ne beshe super interesen mach, zashtoto Federer go smachka napravo, no imashe nqkoi interesni razigravaniq.
Chestito na Federer i dano zatmine Sampras po titli.))
Федерер отново е на върха!!! надигра Родик и заслужено все титлата след само 2 загубени сета в целия турнир. доминацията продължава
малкият принц
Pri tova pyrviqt zaguben set beshe po-skoro losh kysmet, otkolkoto slaba igra. No za tozi na finala, sam si e vinoven. No mai qnma nikakvo znachenie....Първоначално написано от мечтател
![]()
ами преди малко те бях питал на колко си години. нещо не ти се казва, а?Първоначално написано от ht_7j
малкият принц
Izvinqvai, izpusnala sym vyprosa. Na 19g. sym, no mnogo lesno mojeshe da proverish, ako beshe mi vidql infoto za icq.Първоначално написано от мечтател
![]()
Oops...zabravih, che syvsem skoro mahnah tazi informaciq ot tam.![]()
Kakto i da e...Na 19g sym. No sledq Agassi oshte ot pyrvata mu US OPEN titla prez 1996g. Taka che znam za nego...(Nali za tova me pitashe?)