.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: US OPEN

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    само дето не е sweden, сиреч швеция, ами играе за ШВЕЙЦАРИЯ. иначе е родена в тогавашна чехословакия на територията на словакия, ко се не лъжа
    Ooo... Zabludena sym bila. Mersi za popravkata.
    е, малко помощ за младите и неопитните не се отказва
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    само дето не е sweden, сиреч швеция, ами играе за ШВЕЙЦАРИЯ. иначе е родена в тогавашна чехословакия на територията на словакия, ко се не лъжа
    Znachi vse pak ima nqkoi, koito ne otkazva...

Btw, koga tochno e macha Henin-Herdenne s/u Davenport? Za dnes tozi shte e nai-interesniqt mach.

Znachi vse pak ima nqkoi, koito ne otkazva...

Btw, koga tochno e macha Henin-Herdenne s/u Davenport? Za dnes tozi shte e nai-interesniqt mach.
    еми нз честно да ти кажа. аз обикновено си пускам Евроспорт и гледам каквото дават докато ме ни се доспи
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Изненадващо, потресаващо, болезнено и неприятно фаворитът Надал загубо от някой, който никога не е бил след 4-финал на първенството.Хмммм...

И така Шарапова срещу Моресмо? Наистина ще е интересно..>За кого ли ще викаме...

Федерер ще се бори с Блейк. Все ми е тая кой ще бие. Но мисля, че ще се получи интересен мач.

И не на последно място : БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!

Изненадващо, потресаващо, болезнено и неприятно фаворитът Надал загубо от някой, който никога не е бил след 4-финал на първенството.Хмммм...

И така Шарапова срещу Моресмо? Наистина ще е интересно..>За кого ли ще викаме...

Федерер ще се бори с Блейк. Все ми е тая кой ще бие. Но мисля, че ще се получи интересен мач.

И не на последно място : БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!
    мача на Надал го гледах. абсколютно заслужена победа на Южни с оглед показаното. победи Рафа в собствения му стил. сега го чака мач с Родик, чийто стил на игра е доста различен, не знам, но и тук изненада е възможна. не знам, но аз чакам с интерес.

за Шарапова с/у Моресмо - Моресмо доминира в последно време всички, така че е нормално тя да е фаворит. но аз съм за Мария.

не мисля, че Блейк има шансове срещу Федерер. вярно е, Джеймс играе много добре, но все пак Рождър си е Роджър.

виж, за Хаас-Давиденко вече не мога да ти кажа. и все пак ще е интересно.

малкият принц

ht-7j
    Guest
    абсколютно заслужена победа на Южни с оглед показаното.
    Zatova kazah "iznenadvashta i potresavashta" zaguba na Nadal.
    Za Federer si prav, no vse pak haide da ne podcenqvame tolkova Blake.

Vypreki che izobshto ne sym za Federer, iskam final Roddick - Federer. I poznai za koi shte vikam.

A pri jenite...Ne sym tolkova sigurna v Sharapova. Kak stigna do tuk? Nqkoq s golqmo ima da e bia dosega? Imam predvid sega na US OPEN. No kakvo da se pravi? Jrebii...

Цитирай Първоначално написано от ht-7j
    абсколютно заслужена победа на Южни с оглед показаното.
    Zatova kazah "iznenadvashta i potresavashta" zaguba na Nadal.
    Za Federer si prav, no vse pak haide da ne podcenqvame tolkova Blake.

Vypreki che izobshto ne sym za Federer, iskam final Roddick - Federer. I poznai za koi shte vikam.

A pri jenite...Ne sym tolkova sigurna v Sharapova. Kak stigna do tuk? Nqkoq s golqmo ima da e bia dosega? Imam predvid sega na US OPEN. No kakvo da se pravi? Jrebii...
    аз казах, еюче Амели е фаворит. но аз съм за Шарапова

пък аз искам Южни на финал. играе много силно и мач с Федерер на финала ще е интересен. е, разбира се не се знае дали Роже ще е на финала, де. и все пак...

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Kakvo shte kajesh za vcherasniq mach? Federer - Blake? Hahaha...strahoten mach. Chestno kazano imashe 3 min ot macha, v koito si misleh, che Blake moje da bie. Naistina beshe interesen mach.

Btw, znaesh li, che Nadal e bil predlijil na Federer da igraqt na dvoiki, no Federer e otkazal? Nqmalo da igrae tazi godina na dvoiki. Az lichno ne razbiram zashto ne? Shteshe da e golqmo show, a na dvoiki tova e nai-vajnoto. No kakto i da e....Da si igrae sam, shmatkata ...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Хехех,това Надал и Федерер на двойки щеше да е грандиозно...
    Иначе аз съм за Хюйт.Мачкай,Лейтън!

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Хехех,това Надал и Федерер на двойки щеше да е грандиозно...
    Иначе аз съм за Хюйт.Мачкай,Лейтън!
    Mda, dobyr izbor, samo che Roddick pobedi Hewitt onzi den na 4-finalite. Hewitt mai neshto ne beshe vyv forma, zashtoto ne igrae silno i napravi dosta unforced greshki.

Btw, znaesh li, che Nadal e bil predlijil na Federer da igraqt na dvoiki, no Federer e otkazal? Nqmalo da igrae tazi godina na dvoiki. Az lichno ne razbiram zashto ne? Shteshe da e golqmo show, a na dvoiki tova e nai-vajnoto. No kakto i da e....Da si igrae sam, shmatkata ...
    знам. реагирал е с "идеята на Рафа е чудесна, но тази година няма да играя на двойки"
    и все пак си е оставил вратичка. дано мине през нея догодина

малкият принц

невероятна Мария сгази Амели

макар Амели да беше фаворит Мария просто я прегази. взе 16 от общо 22 гейма, като в първия и третия сет не даде и геим на съперничката си. пожелавам и успех срещу Енен-Ерден на финала.

малкият принц

Фен
    Град
    леглото
    някой ще ме светне ли кога е финала при жените, а и при мъжете може
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    някой ще ме светне ли кога е финала при жените, а и при мъжете може
    Финалът при жените е днес от 12 ч. българско време.
    А мъжете са утре от 5 сутринта бг време.

А за мача...нямам думи, такъв ужас не съм съм и сънувала. Не можех да повярвам. Но....има загубени и победени в спорта и това е. По-добра беше и спечели. Честито!

Тениса е мноо як спорт ама не е за мен

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

awe xora taka li mi se stryva ili nikoi ne smee da spomene za otpadaneto na Agassi, za sbogyvaneto my s tenisa??? boje be6e tolkova...mnogo mi e ma4no! tolkova maka tolkova ysilie, takava volq...takava igra! vsi4ko oba4e svar6i!
    da si kaja 4estno dalgo plakax sled kato Andre napysna kortatenisa nikoga nqma da e sa6tiq...i sega kato si pomislq mi stava tajno!
    no dobre 4e ni ostana roddik! kakto kaza ina4e slaboymniq komentator ako trqbva6e da padne ot nqkoi agassi tova trqbva6e da e roddik za da se predade 6tafetata...no nqma zna4enie taka se sly4i prodaljavame napred s nadejda

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от indian_flower
    awe xora taka li mi se stryva ili nikoi ne smee da spomene za otpadaneto na Agassi, za sbogyvaneto my s tenisa??? boje be6e tolkova...mnogo mi e ma4no! tolkova maka tolkova ysilie, takava volq...takava igra! vsi4ko oba4e svar6i!
    da si kaja 4estno dalgo plakax sled kato Andre napysna kortatenisa nikoga nqma da e sa6tiq...i sega kato si pomislq mi stava tajno!
    no dobre 4e ni ostana roddik! kakto kaza ina4e slaboymniq komentator ako trqbva6e da padne ot nqkoi agassi tova trqbva6e da e roddik za da se predade 6tafetata...no nqma zna4enie taka se sly4i prodaljavame napred s nadejda
    Споменахме и още как, но тук всички са доооста млади и не знаят много за Агаси, а и повечето не се инетересуват от тенис. Аз си изплаках очите на последния му мач. И после на всички мачове, когато го споменат. Той беше с най-голямата душа и сърце за този спорт, но човека играеше с инжекции в гърба. Не можа просто..

Иначе честито на Мария!!! Заслужи си момичето титалата. Игра чудесно и имаше повече хъс. Не бях за нея, но накрая като я видях как се радва като малко момиче и направо ме разчувства. Дано продължава така все нагоре и не се унесе с рекламите.

Чакам с нетърпение утрешния мач, който е от 19 часа българско време. Някой по-горе малко се е объркал със смятането май.

а какво можете да кажете за Навратилова? 59-та титла в Шлема. последна година играе и пак с титла. на 50 години. вярно, на двойки, но все пак Навратилова показа, че е на върха

но тук всички са доооста млади и не знаят много за Агаси
    ами ти на колко си?

малкият принц

Guest
    Аз съм госта,с който имахме спор за Федерер с "мечтател"
    Така ,както видяхме моя човек стигна да финалът срещу Федерер.Стигането до финала не го обяснявам само със връщането му във форма и новият му треньор(който имаше интервю по евроспорт българия ),ами и че Агаси искаше от него да го наследи и той се надъха.Според мен с малко мотивация ще победи Федерер.
    Мария спечели финалът и това много ми хареса,защотоБитката са първото място става все по-интригуваща и н е казавам,че Жустин не заслужава да стане номер 1 сега ами просто ще е по-интерсно Моресмо и Ерден да се борят с всички сили,а на всичкото отгоре се включва и трета към тях двете.
    Пожелавам късмет на Анди!

Повече от фен
    Град
    Chestito na Federer!!!!!!!!

Mnogo se zaradvah nakraq. Bqh sreshtu Federer do 4finalniq mach. A i kato vidqh kak vsichki vse za Roddick shte vikat i mi stana kofti. Ne beshe super interesen mach, zashtoto Federer go smachka napravo, no imashe nqkoi interesni razigravaniq.

Chestito na Federer i dano zatmine Sampras po titli. ))

Федерер отново е на върха!!! надигра Родик и заслужено все титлата след само 2 загубени сета в целия турнир. доминацията продължава

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Федерер отново е на върха!!! надигра Родик и заслужено все титлата след само 2 загубени сета в целия турнир. доминацията продължава
    Pri tova pyrviqt zaguben set beshe po-skoro losh kysmet, otkolkoto slaba igra. No za tozi na finala, sam si e vinoven. No mai qnma nikakvo znachenie....

Pri tova pyrviqt zaguben set beshe po-skoro losh kysmet, otkolkoto slaba igra. No za tozi na finala, sam si e vinoven. No mai qnma nikakvo znachenie....
    ами преди малко те бях питал на колко си години. нещо не ти се казва, а?

малкият принц

Повече от фен
    Град
    ами преди малко те бях питал на колко си години. нещо не ти се казва, а?
    Izvinqvai, izpusnala sym vyprosa. Na 19g. sym, no mnogo lesno mojeshe da proverish, ako beshe mi vidql infoto za icq.

Повече от фен
    Град
    Oops...zabravih, che syvsem skoro mahnah tazi informaciq ot tam.

Kakto i da e...Na 19g sym. No sledq Agassi oshte ot pyrvata mu US OPEN titla prez 1996g. Taka che znam za nego...(Nali za tova me pitashe?)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си