- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LUBOVTA LI E PO -VAGNA ILI LUBOVTA?
zdr na vs gotini horica tuk ta i az re6ih da drasna edna tema:kakvo bihte izbrali momi4e/MOM4E V KOETO STE VLUBENI ISTINSKI ili momi4e/mom4e v koeto ne ste vlubeni no prosto fizi4eski se privli4ate i da re4em tq ili toi sa dobri v sexa no tozi v koito ste vlubena ne6ata sus nz dali me razbrahte 4e i az go obiasnih malko takam ma se nadiavam:P
'Любовта ли е по-важна или любовта?'
амиииии труден въпрос...мисля, че любовта![]()
![]()
![]()
xaxaaxaxxa мноо ясно че любовта е по-важна от любовта![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Любовта е най-важна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не съм съгласна с теб,мисля че любовта е по-важнаПървоначално написано от Lil'Angel
![]()
Razbira se,4e bih izbrala 4oveka v koito sam vlubena istinski,a ne tozi,koito me privli4a samo fizi4eski.
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
нееее, третото е най-важно
Eee...за кво спориш ся с мене аз кат ти казвам,че любовта е по-важна от любовта начи е така!Първоначално написано от Анонимко
мдаа![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Разбира се че любовта!Всичко останало е кратко привличане,авантюра...поне за мен едни такива мимолетни връзки и то основани единствено на плътското желание,не са способни да заместят силната любов,искреността,тръпката ,емоцията и всичките силни чувства които идват с любовта
are be... na bas za 5 kinta,che lubofta e po vajna ot lubofta... are bez luji ...kfo e tfa sq...lubofta mi bila po vajna phXAXaxXA NE E VQRNO-LUBOFTA E PO VAJNA ..basi i az se oburkahПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Колко мнения изписахте в спорове. Ето я и истината ЛЮБОВТА Е ПО-ВАЖНА ОТ ЛЮБОВТА другото е лъжа![]()
![]()
![]()
-Бира с кебапчета за мене моля!
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Първоначално написано от anichkaaa
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ei sega...samo da se doizpekat... m/udrugoto e LUBOFTA sega go usuznah...Първоначално написано от blood_dodo
![]()
![]()
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Първоначално написано от luda`flirtajika
![]()
=D> =D>
![]()
Да ве ЛЮБОФТА я забрайхме някъде
По темата за любофта:
Оня ден гледам навън две момиченца играят на бесеница. Едната написала Л_ _ _ Ф
Другото опитва се да отгатне, ма не може. Накрая другото я обесва и каза:
-Чи то мн лесно е! ЛюбоФ. Как не се сети?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
ei sega...samo da se doizpekat... m/udrugoto e LUBOFTA sega go usuznah...Първоначално написано от blood_dodo
![]()
![]()
![]()
a ne... neshot kompa mi se ebafa(t.e. foruma)ta...smisul ne sporete koi e po:lubofta ili lubofta...mn qsno,4e e lubofta
Не е вярноПървоначално написано от luda`flirtajika
.Не ЛЮБОВТА е по-важна от ЛЮБОВТА,а ЛЮБОВТА е по-важна от
ЛЮБОВТА.ЛЮБОВТА е много по-важна от ЛЮБОВТА,защото
ЛЮБОВТА няма нужда от
ЛЮБОВТА.
Пфффф хахахахха даже аз не разбирам какво съм написала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отговора се крие в заглаивето !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
a nima tova e nai-vajnoto???Първоначално написано от blood_dodo
abe mani. vsichko e vajno, no nai mnogo Zagorka Specialno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хммм....защо започвам да си мисля,че темата няма смисъл???![]()
![]()
![]()
![]()