- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LUBOVTA LI E PO -VAGNA ILI LUBOVTA?
щото е така =D>
ПхАхаХАххахАХхаххахХАХ ТАКА ЕПървоначално написано от RAWRRR
![]()
kak temata da nqma smisul bre...tfa e mn vajna tema ot nasheto ejadneviq..."lubofta ili lubofta?"Nima vuprosa e truden?E da taka e...vse pak ima hora,koito predpo4itat lubofta i takiva,koito predpo4itat drugata lubof
se 1 ne mi puka az sum za lubofta
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Mnogo qsno che lubovta e nai vajna ot lubovta.A po vajno ot lubovta e lubovta.Taka che lubovta nad lubovta.
Първоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
kude e dilemata lubovta ili lubovta razbirta se 4e lubovta![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
abe ibanity e nai-vajno weeeee
kade vi e akula![]()
ами то по принцип мисля,че любовта е най-важна!![]()
Сега сериозно,според мен ако си влюбен истински в един човек,той би трябвало и да те привлича физически,нали?!:}
f@nt@zi@
Първоначално написано от LP_girl_14
i az sym na tova mnenie
a po spora koe e po vajno ne sporete! Liubovta ne e po vajna ot liubivta a obratnoto :P
Не е точно риториченПървоначално написано от RAWRRR
аз мисля че разликата между приятелство и любов е именно това сексуално привличане![]()
HHXahxhHXAHXahxhaXHAxaПървоначално написано от skate_warrior
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от Lil'Angel
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxx...бравооо!!!!Това е верният отговор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбра се,че любовта е по-важна от любовта аре шшт![]()
Естествено че бих избрала човека в кого съм влюбена истински!Ама иначе любовта си е по важна от любовта![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ami vij az sam na mnenie 4e edin 4ovek ako v deistvitelnost e vliuben,nqma dori za mig da si pomisli za tova da bude s drug.ako naistina tova e istinskata mu liubof,bi bilo logi4no da iska da e s neq.ne misli6 li? nooo vse pak az ne vqrvam liubovta taka 4e ....... moje otgovora mi da ne e osobeno kompetenten
izvinqqi mn ama temata e :lubofta ili lubofta?Kak moje i dvete da sa vajni..gluposti...Az zalagam za luboftaПървоначално написано от Delfinche^
...che e po vajna ot lubofta..
![]()
ups padnah ot stola ot smqh...(em,che bez da iskam)
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ЕЕее никой не разбира ЛЮБОВТА е по-важна от любовта![]()
ПО темата:По-добре да съм с човек в който съм супер влюбена!!!ОТ колкото само привличане!!!!!!
Първоначално написано от Crazy`Witch
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
az bqh izpraven pred takava dilema 4oveka koito obi4ah ot cqloto si sarce ne polu4ih ot nego dobar sex i vnimanie kakto ot momi4eto koeto me prevli4ashe samo fizi4eski i v kraina smetka izbrah momi4eto koeto mi haresva fizi4eski ane tova v koeto tolkova godini bqh vluben i obi4ah ot cqloto si sarce
-Чшшш, алоу! Къде ми е бирата ве?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
abe tixo tam..vodi se velik sporПървоначално написано от blood_dodo
![]()
Та к`во се реши последно?Кое е по-важно любовта или любовта?![]()