molia vi za pomo6 4ustvam se adski oburkan ve4e ni6o nz...
hora pls pomognete mi nz kakvo da pravq 4usvam se adski oburkan... ta sa 6e sum 9 klas ot 2 godini sam vluben v edno momi4e ot moia klas s nea sme samo fr...v n4aloto q haresvah prosto 6ot fr mi q haresvaha zn kak e na tq vuzras tupo ma fakt oba4e posle zapo4nah da se vlubvam istinski tva be6e purvoto momi4e za koeto sam plakal no tq vinagi e hodila s po - golemite batkovci sega usaznavam 4e tq e prosto edna kurva na vs ot gore e i tupa no vupreki tva kato q vidq ne6o v men trepva s razuma si zn 4e tq e prosto edna ot porednite krasavici za koito vs e materialno no surceto mi e razdvoeno ima edno dr momi4e koeto me haresva ot 1 godina blizo svesna e i ne onazi ot moia klas ne moge da i stupi i na malkia i prust hubavi4ka e ima niakvo neveroqtno izlu4vane zabavna e..no e s 2 godini po malka ot mene toez nz tva dali e problem za6oto ne i li4i 4e e po malka nito po vun6nost nito po akul i naposldak zapo4vam da izpitvam ne6o pove4e ot priatelski 4ustva kum nea no sqka6 tq go razbra tova i sega na puk se odurpva naro4no ot mene moge bi za da razbera kakvo i e bilo na nea? nz... pomognete mi kakvo da pravq naistina ni6o nz na dali niakoa sam bil po oburkan pfff...