.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)

Помогнете, кофти ми е...

Баща ми бачка всеки ден като луд в Испания (знам, че наистина много работи, защото съм го виждал там) и ни праща пари в същото време.Представете си вие да сте в чужбина, далеч от близки и семейство, за да им помагате.А през това време майка ми си гледа кефа с любовника си.Пиша го това, за да си излея мъката, защото нали викат : "Споделена мъка - половеин мъка"
    Баща ми е човека, който най-много обичам, а тя даже един път се опита да ме настройва против него - каква наглост .А когато тате ми прати $ за мен (училище, дрехи и т.н.), майка ми ги прибириа и изобщо не ми казва за тях.За изпратените пари разбирам или от баща ми или баба ми (майката на баща ми)

Супер фен Аватара на maybelline
    Наистина кофти ситуация.Ако издадеш майка си на баща си,той може да не ти повярва или да й каже,че знае,я тя да ти се разсърди(и то с право),но тя от своя страна трябва да каже на баща ти.Ако не изпитва същите чувства към него,по-добре да се разделят.И му кажи да праща парите направо на теб,защото ти не ги получаваш.Наитина е тъпо да се застава на нечия страна,но понякога се налага.

Голям фен

.

Труден избор трябва да направиш.Все пак и двамата ти са родители.Пробвал ли си да говориш с нея?Кажи и какво мислиш, без да я обиждаш.Питай я какво мисли за брака си с баща ти.Но не избухвай и не и крещи.Бъди спокоен.После ще решиш по-лесно какво да правиш.
    Хайде, успех!И кажи после какво стана.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Супер гадно е...друго нямам какво да кажа.

Повече от фен
    emi na tvoe mqsto i az 6tqx da sum bqsna, i to s pravo. ne trqbva da pravi taka ne moje6lim,da govori6 purvo s maykaty,da q vrazumi6?4e ne e redno taka,da pravi i to izop6to .a ,ako ne stane ni6to togava se obadi na ba6taty i mu kaji,kakvo pravi maykaty,i,.4e go luje i mu kaji da te vzeme pri nego. nemoje tq da se otnasq taka s ba6taty. za6toto znam,kakvo mu e na moq ba6ta =D> vseki den ba4ka kato lud i se pribira ve4er kapnal. a maykaty za6to postupva taka gadno? pogovori s maykati. [-o< vrazumiq. ne trqbva da produljava taka ,taq. toi gorkiq se trepe,zada vi izxrani a maykati,kakvi gi vur6i da ne e na po 15 20.... ili q zapla6i,4e 6te kaje6 na ba6taty. nz ne6to trqbva da se napravi.

Фен
    Град
    Дразни ме факта, че майка ми знае как бачка баща ми, защото миналата година ходи при него в Испания и се върна точно след 2 седмци, карала го е да я води наляво-надясно и после като си дойде - недоволна , а отиваше с намерението уж да работи там и отново да са заедно
    Тая година пак искаше да идва с мен като придружител, мръсната му гад (майка ми)
    Баща ми знае, че майка ми си има любовник, но тате продължава да и праща пари, защото не е лош човек и си я уважава [-o<
    И майка ми зане само да си злоупотребява с неговия добър характер.На него му разправяше, че няма пари и да и праща, ама изведнъж се преместихме на квартира, купихме си тв с dvd, нова кола "без да имаме пари"
    Баща ми работи, трябва да издържа себе си в чужбина, далече е от нас, трябва да ни праща пари, а майка ми си гледа кефа с оня п******т
    Другото, което е, с майка ми не може да се говори, защото е даскал, а даскала няма начин как да го убедиш във нещо, което не му ойдисва

Guest
    Бих изнудвал майка си да ми дава кинти с предлог, че иначе ще кажа на баща ми

Супер фен
    Не си случил на майка...Кажи всичко това на баща ти!

Guest
    Деа не бях прочел последното мнение...

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Баща ми знае за тези случки и говори с майка ми, ама...

Щом той знае и не може да направи нищо, положението е доста гадно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mi pogovri togava s baba si.....i ako bashta ti rpashta pari nali da dava nqkvi na maika ti ama ostanaloto na baba ti i tq da ti kupi drehi i da se pogriji za teb..zashtoto edinstvenata prichina,zaradi koqto bashta ti prashta pari si ti..a te defakto ne otivat pri teb....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bummer
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Баща ми знае за тези случки и говори с майка ми, ама...
    Знае,и нищо не е направил?Знае,че си има любовник и нищо не е направил?Знае,че не ти дава парите и нищо не е направил?Той не е отишъл в Испания,за да се трепе като луд за майка ти и любовникът й предполагам?!?Защо не се върне,не се разведе с нея и не живеете двамата в България или Испания?

Град
    Dale4 ot horata
    Еми баща ти те е ОсТАВИЛ да се мь4и6 при маикаси 6том знае..и те е заебал по добре се самоубии
    Life sux and then you die!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako pita6 men tova ne e maika koqto da se griji za dedeto si...ama vse pak nai dobre razkaji na ba6ta si zqlata tazi istoriq az taka te savetvam

Голям фен
    ми сам прецени..познаваш родителите си по-добре от нас.. ако искаш кайи на баща си..ама внимавай после да не останеш без майка...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си