.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

Кажете какво мислите по въпроса?

Няма да кажа от кой пол съм за да може и двата пола да помагат.Та въпросът ми е следният:

Когато едно момче/момиче се държи много мило с вас,но не се познавате чак дотам че да знаете дали не се държи така с всички,но въпреки това ви се струва,че се държи с вас по-мило отколкото с останалите хора как ще разберете дали наистина е така и дали не се държи с вас така само заради приятелски чувства или изпитва нещо към вас ? При положение,че това момче/момиче си има гадже,което вие познавате и си мисли че още страдате от последната си несподелена любов.А може би е просто съчувствие?Кажете какво мислите по въпроса моля.

Мега фен Аватара на iiirish
    това, че си има приятелка определено е пречка. щом още не е скъсал с нея значи между тях има някакво привличане. от друга страна възможно е това да не е обич, а просто навик но и в двата случея "нея" я има и ти не можеш да я подминеш просто ей така като поредната преграда.

а относно това, че се държи мило с теб може би просто е израз на приятелски чувства. но никога няма да разбереш каква е истината освен ако не говориш с него и не поставиш въпроса ясно и директно. но не бързай да го правиш. изчакай да видиш развитието на отношенията му със сегашната му приятелка и ако забележиш, че те не вървят - действай

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хммм неможах да разбера темата .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Основният въпрос на темата е:

Когато някой се държи много мило с вас как ще разберете дали е заради приятелски чувства или изпитва нещо към вас?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако ми харесва,ще предприема нещо.Като за начало ще се опитам да го опозная,да прекарвам повече време с него,ще флиртувам с него,ще му покажа че го харесвам с поведението си.Ако и той не е безразличн към мен,предполам че ще ми отвърне със същото и нещата ще се получат.Но щом ми е направил впечатление,ще поискам да се сближа с него

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    аааааамииииииииииииии...ин уиция ако не помогне го наблюдавам...анализирам..и ако тфа не помогне просто говоря с въпросния човек

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Когато някой се държи много мило с вас как ще разберете дали е заради приятелски чувства или изпитва нещо към вас?

Ми то самото държание ще си подскаже.Ще се държи по един начин ако е с приятелски чувства и по друг начин,ако е с повече от приятелски чувства. .Чудя се как не можете да направите разлика???

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

ами като го попиташ
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Според мен се държи чисто прителски...

Град
    nqkude po ulicite:)
    може би просто е израз на приятелски чувства.

Guest
    Ловя бас, че автора на темата е момче...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да и аз мисля че е момче ...
    иначе по темата ... мисляче когато някои се държи мило с мен или ще иска пари или някакви услуга

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Ловя бас, че автора на темата е момче...
    ахЪм (:

Супер фен Аватара на Barbie
    Taka...v taq situaciq sum bila...moje i samiq toi/tq da ne znae kvo mu e to4no otno6enieto - ima vruzka, ne6tata moje da ne vurvqt mn, ili da mu/i e pisnalo...ti si mu/i simpati4en/na i e oburkan/a...Ako ti go/q haresva6...pokaji go....no vnimavai da ne te podvede...i da ne te narani sled tova....slu4va se

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си