.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Desi``
    Guest

Moderated:Когато мастурбирам много ми се допишква ...

zdraveite. problema mi e sledniq kogato masturbiram super mn mi se dopishkva.. i sled kato svursha trqbva da otida vednaga do toaletnata zashtoto imam chuvstvoto che shte mi se prusne pikuchniq mehur, no az masturbiram po chesto vecherta v legloto predi da zaspq i posle me murzi da otida do toaletnata i izdurjam po nqkoi put do sutrinta no drug put se nalaga da stavam popsrednost..a eto kakuv mi e vuprosa ako trugnem da pravim sex s gadje eto mi ( koeto shte e skoro) i prez cqloto tova vreme predi sex-a lubovnata igra az se vuzbujdam i mi se dohojda... to tochno kogato doide MOmenta..az trqq izcepq ootivam do wc I TOVA VSEKI PUT samo pri men li e taka... ima drugi s takuv problem .. :/

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Дали пък заради това не ти се ходи до тоалетна?

http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    az sam 4uvala 4e po vreme na sex moje da ti se prihodi do toaletna za6toto se pritiskal piko4niq mehur,no i za mastrubiraneto mislq 4e e normalno v 1 tema daje se kazva6e kato savet kam mom4etata koito 6te otvarqt devstvenici 4e e normalno po vreme na lubovnata igra da im se pripi6ka no trqbva da izdarji6 maksimalno daldo bez da hodi6 za da ne iz4ezne vazbudata

spoko \/
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

misli6 li
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    tova i na men mi se slu4va,ne znam za6to

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от marina star

misli6 li

защо не ?
    напълно възможно е, там в статията си е описано и обяснено всичко, аз лично мисля, че е заради това ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest

misli6 li

защо не ?
    напълно възможно е, там в статията си е описано и обяснено всичко, аз лично мисля, че е заради това ...
    opredeleno e urina ne e eakulaciq.. kakto se aza v statiqta da q probvame na vkus.. emi urina e

Desi``
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

misli6 li

защо не ?
    opredeleno e urina ne e eakulaciq.. kakto se aza v statiqta da q probvame na vkus.. emi urina e
    tova sum az..

Ами аз винаги преди да получа оргазъм и почва да ми се пишка,но почти веднага си и минава и след като съм свършила не ми се ходи до тоалетната

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами усещането си е такова-имам чувството че ще се напикая.За това преди да почнем любовната игра отивам до тоалетната.Така знам какво е и не се притеснявам!

Guest

Re: Moderated:Когато мастурбирам много ми се допишква ...

Цитирай Първоначално написано от Desi``
    zdraveite. problema mi e sledniq kogato masturbiram super mn mi se dopishkva.. i sled kato svursha trqbva da otida vednaga do toaletnata zashtoto imam chuvstvoto che shte mi se prusne pikuchniq mehur, no az masturbiram po chesto vecherta v legloto predi da zaspq i posle me murzi da otida do toaletnata i izdurjam po nqkoi put do sutrinta no drug put se nalaga da stavam popsrednost..a eto kakuv mi e vuprosa ako trugnem da pravim sex s gadje eto mi ( koeto shte e skoro) i prez cqloto tova vreme predi sex-a lubovnata igra az se vuzbujdam i mi se dohojda... to tochno kogato doide MOmenta..az trqq izcepq ootivam do wc I TOVA VSEKI PUT samo pri men li e taka... ima drugi s takuv problem .. :/

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    mi hodi predi tova do toaletnata i predi da pravish sex ne pii mn voda nz kvo pove4e da ti kaja \/

Райшоу
    Guest
    ясно ми е защо мама казва "то му се пикае, пък мисли, че му се ебе"

Супер фен

tova si e normalno.pri po4ti vsi4ki e taka

BeHuTo_91
    Guest
    i pri men e taka. spoks

misli6 li

защо не ?

Абсолютна глупост написа и й вярваш. Женската еякулация настъпва при едновременното достигане на вагинален и клиторен оргазъм. Това е просто спазъм на отделителната система. И моята приятелка понякога го изпитва.
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ми престани да си мислиш за това дали ти се пикае или не

Tonkata
    Guest
    axaxaxax a pita6 li nas ( mom4etata ) dali ni murzi da xodim do WC-to a HAHA

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Цитирай Първоначално написано от Tonkata
    axaxaxax a pita6 li nas ( mom4etata ) dali ni murzi da xodim do WC-to a HAHA
    мда сяка вечер треа ходя до тоалетна след изпразване.... щото неможе 1 че треа да се измия 1 че треа се изпикая ама ко да прая ЖИВОТ МОМИЧЕ ЖИВОТ
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Що не се изчишкаш преди да прибегнш към разтриването?
    2т. системно

Guest
    Е, значи не съм единствената, която усеща, че все едно ще се напишка. В началото когато правих секс си мислех, че наистина ми се ходи до тоалетната, но следващите пъти отивах преди това до тоалетна, а усещането винаги се появяваше, в някои пози беше особено силно и наистина си мисля някой път че ще се напишкам...Това ли е всъщност усещането, което води до оргазъма?

това е най-нормална женска еякулация, женско изпразване. даже имам филмче в което мъж, масажира една жена в продължение на няколко часа и накрая тя еякулира, не веднъж, дваж а около 6 пъти, и лицето и беше повече от щастливо и порозавяло, направо се влюбих в нея, но както и да е. мисълта ми е, че това е нормално и както пише в онази статия в другия сайт, по-често стигането до това изпразване се стимулира с пръсти а не при секс.
    vengeance knows no mercy

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е, значи не съм единствената, която усеща, че все едно ще се напишка. В началото когато правих секс си мислех, че наистина ми се ходи до тоалетната, но следващите пъти отивах преди това до тоалетна, а усещането винаги се появяваше, в някои пози беше особено силно и наистина си мисля някой път че ще се напишкам...Това ли е всъщност усещането, което води до оргазъма?
    да, това е усещането. задържай го максимално много и накрая се отпусни, ако приятеля ти е прочел малко по въпроса ще му стане много приятно, че е успял да те докара до така наречения "Squirting Orgasm"
    vengeance knows no mercy

Малиииийййй, това всичкото, което го изписахте само дето заема толкова пространство. Ако момче помастурбира повече от няколко пъти, по принцип става така. Пич, лъ*кай си наволя, обаче не може веднага като си свършил пак, трябва да има определена пауза и след това пак. Ако почнеш веднага след няколко свършвания ще получиш онова чувство, при което ти се ходи мн до WC. Това става така, защото организма ни не може толкова бързо да произведе толкова много семеннта течноост ( все пак не сме фабрики за масово производство ) и тогава ни се допикава зверски и пак, и пак. Така, че извода е мастурбирай, но с мярка.

PS: По това, че лъскаш в леглото ми говори, че си още мн малък и тепърва откриваш удоволствието от това (може и да се бъркам, но определено ако си способен да изхвърляш семена течност не ти блазирам в каква локва от спе**а спиш. )

Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Малиииийййй, това всичкото, което го изписахте само дето заема толкова пространство. Ако момче помастурбира повече от няколко пъти, по принцип става така. Пич, лъ*кай си наволя, обаче не може веднага като си свършил пак, трябва да има определена пауза и след това пак. Ако почнеш веднага след няколко свършвания ще получиш онова чувство, при което ти се ходи мн до WC. Това става така, защото организма ни не може толкова бързо да произведе толкова много семеннта течноост ( все пак не сме фабрики за масово производство ) и тогава ни се допикава зверски и пак, и пак. Така, че извода е мастурбирай, но с мярка.

PS: По това, че лъскаш в леглото ми говори, че си още мн малък и тепърва откриваш удоволствието от това (може и да се бъркам, но определено ако си способен да изхвърляш семена течност не ти блазирам в каква локва от спе**а спиш. )
    пич, прочети пак темата, или поне първия пост
    vengeance knows no mercy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си