.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 236 от общо 236
    Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Бе луди ли сте ,друго си е на пейките като наркомани.
    Жалки са, няма смисъл да ги коментираш, събрали се angry пуберите от teenproblem на среща...
    Прощавай господине, че нарушихме душевния ти мир. Следващият път, като се съберем енгри пуберите, ще носим снимка с твоя лик и свещички, малко цветя, стръкче джоджан, заешко краче и бутилка мастика, ще ги сложим по средата на площадката с 'наркоманските пейки', ще се хванем всички задружно за ръце образувайки затворен кръг около лика ти и ще запалим свещите и ще се помолим Бог Псайхо да ни дари с вечен мир и благодат, плодородна почва да ни даваш, слънце да ни грее по морето, дъжд да ни пои нивите, ще се молим благовеолението Ти винаги да бъде на наша страна, защото инак сме обречени да бродим заклеймени по таз земя, не притежавайки Твоята добра воля. Амин.

-==============-

Какво им е на пилоните не мога да разбера?! Ами щом не искате там, предлагам да се чакаме в Обеля, между блок 120 и 125 - точно на катерушките между двата трафопоста и Фантастико. Ок?! Пък гледам, на всички ви се ходи на наркоманските, няма проблем - ще се извозим с градския транспорт до там.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Бе луди ли сте ,друго си е на пейките като наркомани.
    Жалки са, няма смисъл да ги коментираш, събрали се angry пуберите от teenproblem на среща...
    Прощавай господине, че нарушихме душевния ти мир. Следващият път, като се съберем енгри пуберите, ще носим снимка с твоя лик и свещички, малко цветя, стръкче джоджан, заешко краче и бутилка мастика, ще ги сложим по средата на площадката с 'наркоманските пейки', ще се хванем всички задружно за ръце образувайки затворен кръг около лика ти и ще запалим свещите и ще се помолим Бог Псайхо да ни дари с вечен мир и благодат, плодородна почва да ни даваш, слънце да ни грее по морето, дъжд да ни пои нивите, ще се молим благовеолението Ти винаги да бъде на наша страна, защото инак сме обречени да бродим заклеймени по таз земя, не притежавайки Твоята добра воля. Амин.

-==============-

Какво им е на пилоните не мога да разбера?! Ами щом не искате там, предлагам да се чакаме в Обеля, между блок 120 и 125 - точно на катерушките между двата трафопоста и Фантастико. Ок?! Пък гледам, на всички ви се ходи на наркоманските, няма проблем - ще се извозим с градския транспорт до там.

Toчно така, аз съм Господ!
    Obey, obey, you must obey.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Ей мамка му! Много сте яки От колко време пиша тука и никой не познаам....сигурно има едно 10 срещи на които се чудя да идвам ли...да не идвам ли....ма то вие вече си се познавате...и аз квото съм комуникативно (баси думата) ше ми е яко сдух Детето идиот, милото гърлче и Дъ Найт Райдър са много яки! Аа да и момченцето и джамалска...абе сичките

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    machokа, дай да направим следващата среща пред Народният Театър или Народната библиотека тогава като врънкат, че им е писнало на НДК, защото на другото изтъркано място(Попа)не става за срещи на форум, яко фуул е там

^FaiNt^F, мерси и на следващата среща те чакаме и теб
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Аз викам в ЮЖНИЯ ПАРК - там където е езерцето с надуваемите лодки. Хем пейки на корем, хем няма народ, хем не трябва да се занимавам с паяци и скобаджии.
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Това е добро като идея пък и там е хубаво

Супер фен
    И ти си хубава .
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Много сте готини всички Искам и аз на среща при вас
    Ела на следващата среща и ще имаш възможност, стига да сме всички налице, в което се съмнявам.
    Е то хубаво да дойда, обаче не съм от София, от Велико Търново съм, и нямам път по никакви причини натам По-скоро някой ако минава насам да се обажда :P

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Мен Южният ме устройва, а това езеро с лодки(отдавна вече е без )е точно пред нас, еба си и якото
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Мен Южният ме устройва, а това езеро с лодки(отдавна вече е без )е точно пред нас, еба си и якото

Другият път ще ви изям ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си