- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Teen срещичка на 5 септември - 16:00h на пилоните :)
Първоначално написано от Анонимко
еми...мерси![]()
Eleonora, миличка, а ти следващият път не ни подминавай така..
АЗ те видях още като беше долу и ядеше пица![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми за идиотчето с черните кецове с бяла връзка...Първоначално написано от Анонимко
Чак тогава си ме видялаПървоначално написано от miloto_girl-4e
.Ми подминахме ви щото ни беше много сдухх и отсякъде ни се беше спекло
.А и като видехме боъните Метълиии и направо
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мне аз казах Чао на всички и после и на теб ти казахПървоначално написано от GLeZoRanA
Е как ще изпусна, като съм ти фенка \
/
Хмм мачока пак го скатахте от всички снимки. Искам си снимката за "Как да станем играчи"![]()
2т. системно
ХАХАХАХ а даа-Еми ние такова...трябва...да Го ХОМЕПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Първоначално написано от Amayo
еми той не иска да качваме снимките с него,за което яко се дразня, щото има много готини снимчици...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е поне не можеш ли да ми пратиш снимката където сме с него и СелонаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Аз ще ви пратя.
Като ги получа - ще пратя на тези, с които се снимах. Ако нещо пропусна - утре да ми пишат ЛС ))
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...&AlbumId=65576
аре доживяхте![]()
описала съм на самите снимки,кой,кой е,само за общата не иска да ми я качи с никовете, та тук ще ви кажа кой под какъв ник се подвизава тук![]()
http://bgphoto.net/photos/3873/o632931005583437500.jpg
почваме отгоре - SkAte^FenKa, white_chik,ledena_kralicA,luda`flirtajiika, p4elata_brumze, TheNightRider
отдолу - Snoopy_F, GleZoRaNa, Oyama, niki000, Freelander, BeBencEto, priti_kiti, miloto_girl-4e, DetE-Idi0t, Eleonora, Selona, Darth_Revan
от снимката липсват мачока(той снимаше) и xaxo_xixi,а да е Jamalska&Momchence,защото в този момент не бяха с нас![]()
Ейй супер са снимкитее![]()
Аве мачок нема ли да доживееме да ти видиме снимката тука а?![]()
2т. системно
.. и сега дами и господа, прочетете ника наобратноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Да, същия.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ахахаха, без коментар.Първоначално написано от exploitedteen
Пропусна, че не дойде, но не зависеше от теб, до колкото си спомням.![]()
Е начии като мехленски клюкарки обсъждатеПървоначално написано от exploitedteen
.не Стеснителната му е сестра
![]()