- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Teen срещичка на 5 септември - 16:00h на пилоните :)
стеснителната от доста време не съм и чел простотийте и преди ден два видях че има бан
оуама и за него си мислих че има бан момчето
Оямата се премести на друг адрес затва вече няма бан. А стеснителната в момента е в швейцария ей глезораната да ви каже че никой не ми вярва.
2т. системно
"Какво знаеш ти, онзи ден си лафих с нея в скайп".Първоначално написано от exploitedteen
![]()
мнооого яки снимки ... страшно ме е яд че не съм от София .. мн ми се иска да дойда на някоя среща..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Ъъъъ аз да си кажа, че не ми хареса много, даже хич. Много народ много нещо някфи тъмни балкански субекти...и все пак, който исках да видя си го видях. По-яко ми е когато сме по-малко хора, до 10 човека така може да си полафиш с всеки бла бла не знам не ме изкефи...
Иначе хека не беше хич лош, можехме малко повече да си лафиме де, ма аз сЪ притесних от лошите ми умения
Както и да е...вече ще се ограничавам от към срещи...с 90% от хората които бяха просто нямам какво да си кажа....
Кефа се че се запознах с Мачока...много як пичБла бла...иначе обичайте си се
)
Раличке, сори че тЪ забравих като казвах чау на сички...нещо се бях замислил) Много си пораснала :Р
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Аз пак да кажа, че всички гледахте лошо... злобари такива...
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от exploitedteen
И ти да беше, щеше да спечеш...аз съм толко контактен и социален човек...онея изпиваха с поглед...особено тоя на Ели дето беше за 5-тима
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ААааа супер готини сте всички....сладури![]()
![]()
![]()
Чакайте и аз да си пльосна мението..![]()
Гигантска среща...Супер си прекарахме, кой си седеше мирно и кротко, кой като цветарка обикаляше по малките момиченца(Тук се намеква нещо за Писето)
Абе яко си прекарахме.Много се радвам, че се събрахме толкова народ, пък и се запознах с нови форумци...
Еleonora, аз теб ако не те бях подсетила, нямаше да се сетиш да ми кажеш чаО, нали?![]()
![]()
miloto_gitl-4e, Рали снимките ми ги пращаш, ама просто задължително, + тея дето сме с Писето, и тея дето ше си праим гавричка![]()
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
хаахахах играли сте хек ли ве изроди такива Ахахахах![]()
![]()
![]()
Много ясно..ама баси циклажа честно...Първоначално написано от PLAMENKO
Качеството е доста лошо наистина. Не е от апарата ми това 100%. Гадния архив, който пратих на милото е скапал качеството сигурно.Първоначално написано от priti_kiti
Това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Momchence
Аз малкото, русо същество да съм злобно
.Момченце аз даже ти се зарадвах
Суперр яки връзкии
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ели,малко изглеждаше като 'кфи са тия па са дет ми говорят,ама дай са да кажа 'здрасти'и 'чао' да не ме набият'![]()
Първоначално написано от Jamalska
Мне просто се държах любезно въпреки взаимната ни антипатия със сичките дето се отцепиха и си пиеха 2-ката =D>
Jamalska страшно готина си
Ели много ти отива русата коса![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Мерси,мерси аз съмм малко жжълто сфетофарЧеПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()