- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Умеете ли да поставяте презерватив на момчето?
Много малко момичета се справят добре с поставянето на презервативи на гаджетата си. Това понякога се оказва сериозен проблем, тъй като има по-неуверени момчета или пък сте за първи път заедно и момчето се притеснява и ерекцията му спада, ако не попадне в опитна ръка. Справяте ли се с този проблем и умеете ли да поставяте правилно презерватива на партньора си? Аз го владея не само с ръка, но и с уста, което още повече вдъхновява момчето за секс. Какъв е вашия опит?
Не и не ми е особено интересно да го правя. Правиш му малка свирка с презерватив...много интересно.
Не е казано свирка... може и с ръка да му го поставиш. Според сестра ми, която е с повечко опит - много мъже имат проблем с поставянето на презерватива, за това една добра любовница трябва да умее да глези мъжа, за да може съответно и той да достави подобаващо удоволствие след това.Първоначално написано от `Death`Whore`
На мен ми се е случвало така преди време, надървен е, а като си го постави и веднага му спада, пак го маха пак с надървя... и така се амбицирах заради едно бивше гадже.
Не бих рискувала да му го сложа с ръка - имам маникюр. Възможно е да имам остро ъгълче по някой нокът и да прецакам презерватива.
Е то си има челъм, и аз съм с маникюр... Просто с два пръста се хваща резевроарчето, за да няма въздух и вниматлно се спуска презерватива по ствола на пениса. В началото е малко трудно, но се свиква... вече го правя с отработено движение, дори и на спаднал пенис го поставям и после със свирка го наежвам идеално за работа \/
Не бе мацка, допитвам се за опита на другите относно въпроса с поставянето.Първоначално написано от krem4et0
E priqtelq mi e dostatuchno kaduren da si go slaga sam puk i az kato `Death`Whore imam mn ostri nokti i nai mnogo da go skusam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е то не е до кадърност или некадърност... както каза krem4et0 при някой е на психическа основа. Пък и ако се замислиш сега си с това момче, ама след време като си с друг, може да е различно. Според мен една жена трябва да е подготвена за всяка ситуация.Първоначално написано от NaDuFcHe
saglasna sam s Сламената Фея ...Първоначално написано от Сламената Фея
Love you Kris !!!
Слагала съм само веднъж на момче презерватив и то не беше по мое желание,а по негово...много смешно ще прозвучи,но той ми каза че не може да си го слага и винаги до сега са му го слагали ... замалко да му се изсмея в лицето...трябва да му дам някоя книжка да се научи АЬХХь![]()
Оуф,така и не разбрирам какво им харесва на някои момчета като кажат- айте ти го сложи...не могат ли,мързи ли ги?! не намирам нищо възбуждащо в тва...аз с уста не мога,но съм слагала 1-2 пъти..и все пак понякога си мисля,че по-добре аз да го слагам,за да съм сигурна,че е правилно поставен...ама то в очакването си и нетърпението си да ми го вкара,просто ми се иска по-бързо да го сложи и да се започва...
По принцип моето момче е достатъчно кадърно и сам да си го сложи. Принципно мога да го слагам с ръка, но изпитвам малък страх, защото имам доста дълги нокти. Предпочитам той да си го слага, за да не стане някой гаф.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много се кеффя като момичето ми го нахлузи. Показва че е в час, па и мене ме мързи да си го слагам сам.
2т. системно
Присъединявам се към клубаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
и аз бих искал тя да му го нахлузи.по вазбужда6то е,пак ...ддз сяо6те не сам пробвал,ама бих искал тя.не 4е няя се опрая ,ама ..
кажете яко ли е маняци???
![]()
Az se 4uda 6to malko jenski se pi6at tuka da si kajat. Qsno e 4e pove4eto madami sa samo na prikazki i izob6to ne umeqt da go postavqt.
A TOVA NE E RABOTA NA MAJA!!!
i az sym v kluba![]()
ne, ne se spravqm osobeno.... a i tova mi ubiva vsqkakvo jelanie...predpo4itma toi da si go slaga i daje ne gledam dokato go pravi.....sazdavam si iluziqta 4e e bez prezervativ....
ma gnus te e da mu pipa6 penisa li?Първоначално написано от mravkata_z
mi za kakvo da mu go slagam az da ne e malak 4e da nemoje sam...dosega ne mi se e slu4valo nqkoi da ne moje ama ako toi ne e naqsno kak prosto 6te mu vry4a oputvaneto i 6te se opravi vse nqkak si puk i rano ili kysno 6te mu se naloji sam da go slojiina4e az moga da go slagam oba4e ne vijdam za nujno da go pravq men ne mi prai nqkyv kef puk za nego nz
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy