.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Сламената Фея
    Guest

Умеете ли да поставяте презерватив на момчето?

Много малко момичета се справят добре с поставянето на презервативи на гаджетата си. Това понякога се оказва сериозен проблем, тъй като има по-неуверени момчета или пък сте за първи път заедно и момчето се притеснява и ерекцията му спада, ако не попадне в опитна ръка. Справяте ли се с този проблем и умеете ли да поставяте правилно презерватива на партньора си? Аз го владея не само с ръка, но и с уста, което още повече вдъхновява момчето за секс. Какъв е вашия опит?

Мега фен
    Не и не ми е особено интересно да го правя. Правиш му малка свирка с презерватив...много интересно.

Сламената Фея
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не и не ми е особено интересно да го правя. Правиш му малка свирка с презерватив...много интересно.
    Не е казано свирка... може и с ръка да му го поставиш. Според сестра ми, която е с повечко опит - много мъже имат проблем с поставянето на презерватива, за това една добра любовница трябва да умее да глези мъжа, за да може съответно и той да достави подобаващо удоволствие след това.

На мен ми се е случвало така преди време, надървен е, а като си го постави и веднага му спада, пак го маха пак с надървя... и така се амбицирах заради едно бивше гадже.

Мега фен
    Не бих рискувала да му го сложа с ръка - имам маникюр. Възможно е да имам остро ъгълче по някой нокът и да прецакам презерватива.

Сламената Фея
    Guest
    Е то си има челъм, и аз съм с маникюр... Просто с два пръста се хваща резевроарчето, за да няма въздух и вниматлно се спуска презерватива по ствола на пениса. В началото е малко трудно, но се свиква... вече го правя с отработено движение, дори и на спаднал пенис го поставям и после със свирка го наежвам идеално за работа \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз слагам с ръка и проблем нямам-ама с уста убий ме не мога.Сламената Фея-хвалиш ли ни се?

Сламена Фея
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз слагам с ръка и проблем нямам-ама с уста убий ме не мога.Сламената Фея-хвалиш ли ни се?
    Не бе мацка, допитвам се за опита на другите относно въпроса с поставянето.

Град
    Свищов
    Еми казвам ти-слагам с ръка и не е проблем понеже нямам маникюр.С уста би ми се искало,ама не мога.А и гаджето няма проблеми-не му спада от презерватива.Чувала съм,че при някой било на психическа основа-чуят ли презерватив и им омеква!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    E priqtelq mi e dostatuchno kaduren da si go slaga sam puk i az kato `Death`Whore imam mn ostri nokti i nai mnogo da go skusam
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Сламената Фея
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    E priqtelq mi e dostatuchno kaduren da si go slaga sam puk i az kato `Death`Whore imam mn ostri nokti i nai mnogo da go skusam
    Е то не е до кадърност или некадърност... както каза krem4et0 при някой е на психическа основа. Пък и ако се замислиш сега си с това момче, ама след време като си с друг, може да е различно. Според мен една жена трябва да е подготвена за всяка ситуация.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Сламената Фея
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Е то не е до кадърност или некадърност... както каза krem4et0 при някой е на психическа основа. Пък и ако се замислиш сега си с това момче, ама след време като си с друг, може да е различно. Според мен една жена трябва да е подготвена за всяка ситуация.
    saglasna sam s Сламената Фея ...
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Слагала съм само веднъж на момче презерватив и то не беше по мое желание,а по негово...много смешно ще прозвучи,но той ми каза че не може да си го слага и винаги до сега са му го слагали ... замалко да му се изсмея в лицето...трябва да му дам някоя книжка да се научи АЬХХь

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    как ше му го слагам аз бе я да се оправя

Супер фен
    Град
    София
    Оуф,така и не разбрирам какво им харесва на някои момчета като кажат- айте ти го сложи...не могат ли,мързи ли ги?! не намирам нищо възбуждащо в тва...аз с уста не мога,но съм слагала 1-2 пъти..и все пак понякога си мисля,че по-добре аз да го слагам,за да съм сигурна,че е правилно поставен...ама то в очакването си и нетърпението си да ми го вкара,просто ми се иска по-бързо да го сложи и да се започва...

По принцип моето момче е достатъчно кадърно и сам да си го сложи. Принципно мога да го слагам с ръка, но изпитвам малък страх, защото имам доста дълги нокти. Предпочитам той да си го слага, за да не стане някой гаф.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Много се кеффя като момичето ми го нахлузи. Показва че е в час, па и мене ме мързи да си го слагам сам.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Много се кеффя като момичето ми го нахлузи. Показва че е в час, па и мене ме мързи да си го слагам сам.
    И на мен повече ми допада ако мацката го поставя

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Присъединявам се към клуба

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    и аз бих искал тя да му го нахлузи.по вазбужда6то е,пак ...ддз ся о6те не сам пробвал,ама бих искал тя.не 4е няя се опрая ,ама .. кажете яко ли е маняци???

SpasJoinTA
    Guest
    Az se 4uda 6to malko jenski se pi6at tuka da si kajat. Qsno e 4e pove4eto madami sa samo na prikazki i izob6to ne umeqt da go postavqt.
    A TOVA NE E RABOTA NA MAJA!!!

i az sym v kluba

Фен
    Град
    Sofia
    ne, ne se spravqm osobeno.... a i tova mi ubiva vsqkakvo jelanie...predpo4itma toi da si go slaga i daje ne gledam dokato go pravi.....sazdavam si iluziqta 4e e bez prezervativ....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    ne, ne se spravqm osobeno.... a i tova mi ubiva vsqkakvo jelanie...predpo4itma toi da si go slaga i daje ne gledam dokato go pravi.....sazdavam si iluziqta 4e e bez prezervativ....
    ma gnus te e da mu pipa6 penisa li?

mi za kakvo da mu go slagam az da ne e malak 4e da nemoje sam...dosega ne mi se e slu4valo nqkoi da ne moje ama ako toi ne e naqsno kak prosto 6te mu vry4a oputvaneto i 6te se opravi vse nqkak si puk i rano ili kysno 6te mu se naloji sam da go sloji ina4e az moga da go slagam oba4e ne vijdam za nujno da go pravq men ne mi prai nqkyv kef puk za nego nz
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Град
    Свищов
    Е,аз слагам не защото е некъдърен,а просто понякога съм на кеф и ми се ще.действа възбуждащо.И не ми е практика-правила съм го 3-4 пъти.Адски ме възбужда!

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Присъединявам се към клуба
    broite me i mene

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си