- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Умеете ли да поставяте презерватив на момчето?
ДА.Тфа била работа на момчето ама цент не ми пречи си го сложа сам ама не тфа е проблема много по яко и възбуждащо ще е ако мацката ми го сложи баси мисля достатъчно постове пуснахте
А отностно МОМИЧЕТАТА с маниюр тогава ми галете топките с тоз маникюр като неможе сложите презерватив даеба стел да са скъса епа ти с ноктите ли го слагаш ..
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
или ако не ги гали топките поне да ги облизва с език ма има момиченца дето се гнусят ха ха))))
estestveno 4e umeq, ne sym zadrystenq4ka![]()
moga i s race i s usta da go sloja no pove4eto pyti toi si go slaga se pak toi e myja penisa si e negov ......
мога да го сложа и със затворени очи!
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
Аз само веднъж съм слагала на гаджето си презерватива, обаче после като го проверихме се оказа, че съм го скъсала, защото имам дълги нокти. Оттогава не рискувам и той винаги сам си го слага.
и след 9 месеца ....Първоначално написано от teardrop
винаги съм си мислел че това е мъжка работа още повече че повечето жени остават въздух в презерватива което колкото и да е малка вероятността може да причини скъсване ако секс-а е "по-животински" ако мога така да се изразя
Първоначално написано от Анонимко
че то и мъжът може да му остави въздухне и пречи на жената да го поставя под зоркото око на партньора, а ако не е особено веща в занаята, той може да даде ценни указания. пък и не витнаги е нужен пенис за да се обучаваш, ако имаш желание може я на бананче, я на краставичка не зависимо от кой пол си. според мен е редно и правилно и двата пола да умеят да си го поставят добре.
Еми и аз умея да го слагам, ама не с уста ще там не виждам как няма да остане въздух и да се скъса... ама и не обичам да го слагам, просто щтоо без по ме кефи да го права
Първо мъжът трябва да има под ръка най-удобният за него презерватив. От там нататък е по-лесно. Обикновено приятелката ми го изкарва от опаковката и ми го подава, докато си го слагам тя го скиска в горния край, за да не остане въздух. Аз пък си го смъквам надолу, но обикновено при мен се получава едно застъпване в долната част и ми трябват и двете ръце за да го наглася кактотрябва. Заради това съм изхвърлил поне 10-тина презерватива в началото, но се научих. И все пак най-важното е презервативът да е удобен - не аз примерно да ползвам по принцип Elite или Tingle, а да се пробвам да си слагам Sensation.
Ползва търсачката.
Статистиката показва, че една от основните причини за възникване на проблеми при употребата на презервативи е поставянето му на обратно от потребителя или повреждането му при отваряне на опаковката. Ето някои полезни факти, които трябва да имате предвид:
Има правилен и погрешен начин за поставянето на презерватива. Ако презервативът не се развива гладко от пръстена навън, това означава, че е поставен обратно.
Има само три размера – стандартен, контурен и голям (2 mm по-голям от стандартния).
Само презервативи, изработени от латекс осигуряват най-добрата защита срещу болестите, предавани по полов път.
Презервативите имат определен срок на годност – винаги е отбелязан на опаковката. Винаги проверявайте срока на годност.
Най-неподходящото място за носене на презервативите е в задния ви джоб – в джоба на ризата или в защитен калъф е по-подходящо.
Никога не отваряйте опаковката със зъби.
Оставяйте място на върха. Ако презервативът не завършва с ”резервоар”, притиснете върха му.
Използвайте само лубриканти на водна основа – всички други видове биха могли да повредят латекса.
Ако почувствате, че презервативът се скъсва, прекратете незабавно акта и го отстранете веднага.