.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Фен
    Град
    XaCKoBo
    ДА.Тфа била работа на момчето ама цент не ми пречи си го сложа сам ама не тфа е проблема много по яко и възбуждащо ще е ако мацката ми го сложи баси мисля достатъчно постове пуснахте

А отностно МОМИЧЕТАТА с маниюр тогава ми галете топките с тоз маникюр като неможе сложите презерватив даеба стел да са скъса епа ти с ноктите ли го слагаш ..
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

:)))))))
    Guest
    или ако не ги гали топките поне да ги облизва с език ма има момиченца дето се гнусят ха ха))))

neli_81
    Guest
    estestveno 4e umeq, ne sym zadrystenq4ka

moga i s race i s usta da go sloja no pove4eto pyti toi si go slaga se pak toi e myja penisa si e negov ......

мога да го сложа и със затворени очи!
    Rock'n'roll saved my soul!
    Който пие бира не умира!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от obi4am_se
    мога да го сложа и със затворени очи!
    Браво

Голям фен
    Град
    София
    Аз само веднъж съм слагала на гаджето си презерватива, обаче после като го проверихме се оказа, че съм го скъсала, защото имам дълги нокти. Оттогава не рискувам и той винаги сам си го слага.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Аз само веднъж съм слагала на гаджето си презерватива, обаче после като го проверихме се оказа, че съм го скъсала, защото имам дълги нокти. Оттогава не рискувам и той винаги сам си го слага.
    и след 9 месеца .... винаги съм си мислел че това е мъжка работа още повече че повечето жени остават въздух в презерватива което колкото и да е малка вероятността може да причини скъсване ако секс-а е "по-животински" ако мога така да се изразя

некадърничка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    и след 9 месеца .... винаги съм си мислел че това е мъжка работа още повече че повечето жени остават въздух в презерватива което колкото и да е малка вероятността може да причини скъсване ако секс-а е "по-животински" ако мога така да се изразя

че то и мъжът може да му остави въздух не и пречи на жената да го поставя под зоркото око на партньора, а ако не е особено веща в занаята, той може да даде ценни указания. пък и не витнаги е нужен пенис за да се обучаваш, ако имаш желание може я на бананче, я на краставичка не зависимо от кой пол си. според мен е редно и правилно и двата пола да умеят да си го поставят добре.

Еми и аз умея да го слагам, ама не с уста ще там не виждам как няма да остане въздух и да се скъса... ама и не обичам да го слагам, просто щтоо без по ме кефи да го права

Повече от фен
    Първо мъжът трябва да има под ръка най-удобният за него презерватив. От там нататък е по-лесно. Обикновено приятелката ми го изкарва от опаковката и ми го подава, докато си го слагам тя го скиска в горния край, за да не остане въздух. Аз пък си го смъквам надолу, но обикновено при мен се получава едно застъпване в долната част и ми трябват и двете ръце за да го наглася кактотрябва. Заради това съм изхвърлил поне 10-тина презерватива в началото, но се научих. И все пак най-важното е презервативът да е удобен - не аз примерно да ползвам по принцип Elite или Tingle, а да се пробвам да си слагам Sensation.
    Ползва търсачката.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нема удобни капути. Най-добре е без, ала понякога се налага и да е със, да еба и сексуалната революция дека я измислиха тия джонленънки, дееба и пачите

кондомената фея
    Guest
    Статистиката показва, че една от основните причини за възникване на проблеми при употребата на презервативи е поставянето му на обратно от потребителя или повреждането му при отваряне на опаковката. Ето някои полезни факти, които трябва да имате предвид:
    Има правилен и погрешен начин за поставянето на презерватива. Ако презервативът не се развива гладко от пръстена навън, това означава, че е поставен обратно.
    Има само три размера – стандартен, контурен и голям (2 mm по-голям от стандартния).
    Само презервативи, изработени от латекс осигуряват най-добрата защита срещу болестите, предавани по полов път.
    Презервативите имат определен срок на годност – винаги е отбелязан на опаковката. Винаги проверявайте срока на годност.
    Най-неподходящото място за носене на презервативите е в задния ви джоб – в джоба на ризата или в защитен калъф е по-подходящо.
    Никога не отваряйте опаковката със зъби.
    Оставяйте място на върха. Ако презервативът не завършва с ”резервоар”, притиснете върха му.
    Използвайте само лубриканти на водна основа – всички други видове биха могли да повредят латекса.
    Ако почувствате, че презервативът се скъсва, прекратете незабавно акта и го отстранете веднага.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си