.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    baby_sexy_baby
    Guest

kakvo 6te kajete....

nqkoi ot vas izpolzval li e SEBORAL FORTE? ima li efekt ot upotrebata mu?

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Ще каже, че нямаш нормално мислене. Темата вместо да е "какво ще кажете" е нормално да бъде "Мнение за Себорал форте". Или поне така всеки с нормално развит мозък би я кръстил.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    какво е тва себорал бла бла ?

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    da be kvo e naistina
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    da be kvo e naistina
    преписвам от етикета:
    Seboral Forte
    За отстраняване на пърхот особено при мазна коса (себореа олеоза).За стимулиране регенерацията и разтежа на косата.При гнездов косопад(алонеция ареата)

Цитирай Първоначално написано от baby_sexy_baby
    nqkoi ot vas izpolzval li e SEBORAL FORTE? ima li efekt ot upotrebata mu?
    А сега моето мнение..пробвах го с надеждата да ми расте по-бързо косата..а тя почна да капе..защото в препарата има и чемерика,която е отровна.Не ти го препоръчвам.

Град
    София
    Защо по дяволите, хората са толкова невъзпитани и не казат поне едно благодаря,когато им помагаш????!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm koq sustavka kaza che e otrovna..????
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Няма значение. Пак пуберски истории с "отровни" съставки. Ми то всичко е до дозата. Всяко нещо убива дали в малки или големи дозировки. Още Хипократ го е казал ама кой ли знае тук тези неща. Само за пример Ботокса е силна отрова парализираща нервите за изключително кратко време, но пък хиляди хора го употребяват. Примерите са много...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Няма значение. Пак пуберски истории с "отровни" съставки. Ми то всичко е до дозата. Всяко нещо убива дали в малки или големи дозировки. Още Хипократ го е казал ама кой ли знае тук тези неща. Само за пример Ботокса е силна отрова парализираща нервите за изключително кратко време, но пък хиляди хора го употребяват. Примерите са много...
    Първо не съм "пубер",нито на акъл,нито на години-нито пък ти имаш право да ме наричаш така..както и да е,игнорирам простотията.
    Второ,истина е,че чемериката е отровна-Когато бях в билкова аптека и помолих за Себорал,аптекаря ми каза-ние отрови не продаваме.Затова не можеш да сравняваш някои неща без да има връзка едно с друго-ква беше тази глупост за Ботокса..ако за него е вярно,означава ли че за всички е вярно..

по твоята логика..защо не земеш да пробваш малко цианкалий да те видим колко си отворен?

Ти пробвал ли си Себорал за да си даваш "компетентното" мнение..
    Аз казам откровено какво мисля,защото съм го изпитала на собственият си гръб и знам колко е гаден препарата.

Колкото до Хипократ..браво на човека,сигурно е бил пич,но има много примери във философията,които са колкото интересни,толкова и глупави..да не би живота да е породен от въздуха,както е твърдял Анаксимандър..и други примери,сега не ми се изброяват обаче са супер много.
    На някои проблеми би трябвало да се подхожда не със философия,а с химия и медицина..не живеем преди новата ера нали?????Или ти си останал още там..заедно с друшката ти Хипократ.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    RAWRRR - продължаваш да простееш. Хипократ не е филофиф, а е най-великия лекар на древността и баща на съвременната медицина. Нека цитирам точно "Всичко е отрова , зависи от дозата". Само да спомена, че ако един човек тежащ 80кг изпие примерно.
    http://bilkite.hit.bg/dejstvie.htm Специално потърсих и виж какви са лечебните свойства на "отровната" чемерика. Имаче ще ти препоръчам да пиеш по 100мг цинк дневно. То това е минерал и не "отровен" по товите разбирания. Ако можеш след 2 месеца пиши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си