- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo 6te kajete....
Първо не съм "пубер",нито на акъл,нито на години-нито пък ти имаш право да ме наричаш така..както и да е,игнорирам простотията.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Второ,истина е,че чемериката е отровна-Когато бях в билкова аптека и помолих за Себорал,аптекаря ми каза-ние отрови не продаваме.Затова не можеш да сравняваш някои неща без да има връзка едно с друго-ква беше тази глупост за Ботокса..ако за него е вярно,означава ли че за всички е вярно..
по твоята логика..защо не земеш да пробваш малко цианкалий да те видим колко си отворен?
Ти пробвал ли си Себорал за да си даваш "компетентното" мнение..
Аз казам откровено какво мисля,защото съм го изпитала на собственият си гръб и знам колко е гаден препарата.
Колкото до Хипократ..браво на човека,сигурно е бил пич,но има много примери във философията,които са колкото интересни,толкова и глупави..да не би живота да е породен от въздуха,както е твърдял Анаксимандър..и други примери,сега не ми се изброяват обаче са супер много.
На някои проблеми би трябвало да се подхожда не със философия,а с химия и медицина..не живеем преди новата ера нали?????Или ти си останал още там..заедно с друшката ти Хипократ.