ami...az se grimirvam ot 5-ti klas nqkade. slagam si vinagi moliv za ustni. 4ervilo ili glanc za obemni ustni. 4eren moliv. ponqkoga kogato ne me marzi si slagam i senki, pudra, korektor za pupki i t.n.
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ne si spomniam tochno koga pochnah da se grimiram!Polzvam spirala,senki spored oblekloto,moliv za ochi polzvam riadko,a za ustni nikoga ne sam polzvala.Slagam si glanc,bliasak i chervilo za ustni!Ami may e tova!A,i balsamchetata za ustni sa zadaljitelni,dori kogato ne izlizam,za da poddarjat ustnite mi vav forma,seksi i sochni kato na Andjelina Djoli!!!![]()
![]()
Кожата ми понякога се омазнява около носа за това и слагам малко матираща пудра,черен молив за очи и гланц или балсам
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ми от някъде 2 години се гримирам но не си падам по клепаниците - слагам черен молив (отдолу) спирала и гланц (понякога), а ако отивам на някой РД или нещо по-специално слагам и отгоре черен молив, а сенки не щото на мен не ми отива по ми е готино без![]()
![]()
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
Черен молив (без него не мога) , Спирала ... Гланц за устни, пудра(когато имам пъпки или сенки под очите)... и понякога сенки за очи
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
гримиранато ми е слабост нямам предпочитания обичам да експериментирам не се ограничавам само до един тип грим.Лично аз подбирам от облеклото а понеже имам черни очи и малко цветове не ми отиват. В момента съм фенка на зеленото и като дрехи и като грим, обожавам и бежаво и кафяво.