- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kofti situaciq
naskoro si hvanah gadje oba4e se krihme kato se vijdahme 6tot tehnite ne q puskat nito nadale4e nito odobrqvat da si ima gadje super gadni sa i nasi4koto otgore maika i e napylno pobyrkana![]()
edin den bqha trygnali da q tyrsqt (zabelejete imat si4kite telefoni) obikolili navsqkade (taka kazvat) i nakraq ni sbaraha kak se celuvame![]()
kat po4na edin skandal i pove4e ne q puskat da izliza men me zapla6vat s policiq i nz si kvo 4e sym 6tql da i naduq korema 4e sam bil mnogo golqm za neq i ala bala prostotii az sym na 18 tq e na 15
mnogo dyrja na neq i nqma da se otkaja tuko taka oba4e nz kvo da pravq kat tehnite sa postoqnno u tqh i ne q puskat da izliza kak da se vijdame i daje nz kvo sa i nagovorili za men i tempodobni makar 4e izob6to ne me poznavat tiq hora kak mogat da sydqt taka.
mnogo mi e gadno i trqbva skoro da q vidq 6tot 6te otka4a kazvam vi daite nqkvi saveti [-o<
mersi
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Дегизирай се като водопроводчик за да те допуснат до домът на любимата ти. След като те оставят насаме ужким че оправяш водопровода ти ще можеш да и скъсаш тортата на твойта и после ще се измъкеш незабелязан.
2т. системно
mnogo gadna rabota 4ove4e .
dano se opravqt ne6tata Good Luck.
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Не е кой знае какъв проблем тя да излезе от тях. Пък те отде ще знаят, че е с тебе? Преспокойно може да ги излъже...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
защо не се опиташ да говориш с родителите й..ако разберат,че наистина имаш чувства и не си само за да й"надуеш корема' може и да се поуспокоятУспех
![]()
da we da probvah onaq ne6te i da 4ue samo za policiq govoriПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
pyk tq ne moje da izlezne 6tot po cql den q dyrjat vytre
![]()
![]()
![]()
e stiga we tfa e gadno..,to o6te malko i ti 6te moje6 da q zapla6va6 s policiq basi![]()
Naistina kofti sityaciq,no kakwo moje da naprae6 ti sled kato roditelite i ne te hareswat!Prosto q zabrawi i gledai napred!Ni6to ne moje da napravi6 [osven twa da se prestori6 na vodoprovod4ik)) ]
Oba4e trqbva da q zabrawi6!!Ni6to nqma da izleze 6tom tehnite ne te odobrqvat!
еми да тормоз...Първоначално написано от cMeTaHka
![]()
![]()
Spored men trqbva da pogovori6 s roditelite i, da im obqsni6, 4e da6terq im e vajna za teb i nikoga ne bi se otnesal zle s neq i sled tova da gi pomili6 da se vijdate u tqh...Po4ni da i hodi6 na gosti...taka kato roditelite i sa u tqh ti ne moje6 da i "nadue6 korema".....pak te taka i doverie 6te po4nat da ti imat....postepenno 6te zapo4nete da izlizate i vsi4ko 6te bade OK....pone spored men..![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
kofti trupka.... ami ako q haresva6 ne se otkazvai-vse 6te namerite nqkakuv na4inhope so...
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
sled kato ne iskash da se otkajesh ot momicheto po-dobre otidi i govori s tehnite...vse pak si struva da se opita a i edva li policiqta shte ti napravi neshto...taka che deistvai..tova e edinstveniq nachin da te opoznaqt i da razberat shto za chovek si....
Продължете да се криете,но внимавайте повече...
спокс
скоро идва даскалото и ще излиза от тях и ще можете да се виждате пре спокойно
а инче може да излезе през ноща някси докато техните спят
А вие близо ли живеете? Или поне ако учите на педно място или са ви близо училищата ще потраеш и след няколко ден постоянно ще си я виждаш![]()
![]()
mda skoro idva daskaloto i 6te si q vijdam \/
a pyk policiqta ne az sym zapla6val a maika i MEN![]()
![]()
basi
Отиди в тях, докато родителите ги няма.![]()
Нима я държат затворена по цял ден?!
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
ebati gadnoto...Kfi sa tiq roditeli bre......mailiiiii
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Има и такива родители които много ревнуват децата си. Тая е една от тях. Поговори с бащата, ако трябва. Все пак сте мъже. Ем... тая - майката ще се оправи, но не знам дали ти ще издържиш до нагласата и да приеме, че не сте малки. Може и да ти писне! Знам ли? Наложи си волята най-вечеАй късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
da!Първоначално написано от blood_dodo
i na vsi4koto otgore ba6ta i postoqnno e u tqh i q kara da 4isti i gotvi i sqkvi raboti samo i samo da ne izlezne
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудел на такива родители,които от много обич към детето си и опити да го пазят,всъщност само му вредят...
Ми не се отказвай от нея,щом я харесваш. Опитай се да я накараш да поговори с тях и да им обясни,че вече не е "тяхното малко момиченце" и има право на личен живот.