.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kade oburkah?

piggy
    Guest

kade oburkah?

ole,hora pomognete mi,predi malko si napravih maska za lice i za kosa s huma,kosata mi e super,oba4e liceto mi e mn 4erveno samo okolo o4ite kadeto ne sam slagala huma e bqlo,vse edno sam se pekla na slunce s o4ila,dove4era 6tqh da izlizam s priqteli,a kak da izlqza v tova sustoqnie,mole vi pomognete mi,na vas slu4valo li vi se e i za kolko vreme minava
    P.S.sroka na godnost na humata ne e minal

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ne sam probvala takava maska s huma dosega,moje bi shte ti mine sled izvestno vreme-1 4as!neznam nemoga da ti pomogna!moje bi sled takava maska taka stava
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    ami mislq 4e 6te ti mine do nqkolko 4asa,normalno e ako kojata na liceto ti e 4uvstvitelna da se polu4i taka spored men
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Седмото небе!!!
    Ами аз съм ползвала,но не ми се е получавало зачервяване като при теб. С какво си разбъркала хумата обикновенно се слага кисело мляко или поне аз така знам

Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!

piggy
    Guest
    razbarkah humata s kiselo mlqko,kakto pi6e6e v/u kutiqta,off o6te sam 4ervenaaaa

Повече от фен
    spokoino bee sled 30min chas nai mn shte seopravi

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    spokoino bee sled 30min chas nai mn shte seopravi
    ами послушай я тя ги разбира тия неща

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

piggy
    Guest
    4ak sega po4na da mi minava,pove4e nikakva huma po liceto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си