- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За думите-оръжието,от което боли най-много...
Като за начало да кажа,че съжалявам ако темата се повтаря, модераторите могат да изтрият тази.
Таа...Какво искам да ви питам:
Думите...това оръжие от което най-много боли.Питам ви кои са били най-тежките думи,които сте чували и то от човек,който във вашите очи ви се брои за приятел/ка.Както се пееше в една песен на Сантра и Спенс-"Мога с думи до болка да те раня"....Случвало ли ви се е и на вас??Дали ако се порежете ще е по-страшно и болезнено от душевната болка която изпитваме когато човек ни рани с думи или дела....
Пускам тази тема,защото наскоро ме "застреляха" с думи,от които много ме заболя...После и делата на една приятелка ми показаха доколко ми е приятелка...
Надявам се сте ме разбрали.Чакам отговори.
emi,govereli sa zad gurbami.![]()
И на мен са ми казвали неща, които може би не са били с цел да ме обидят, но въпреки това се замисляш и започваш да се чувстваш гадно..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не мога да се сетя точно думите, но те бяха изречени от хора от който не очаквах и + това бяха последвани от действия от който много ме заболя![]()
А думите найстина са най-силното оръжие, щот обикновената рана заздравява а тади в душата, остава. Ама аз съм такъв човек че всичко прощавам, аз съм добричка![]()
ПП. на тая тема писахме есе миналата година![]()
na vseki se e sluchvalo ,no ne obrushtai vnimanie na tezi hora... opredeli koi hora sa vajni za teb i na dr ne obrushtai vnimanie kvoto i da ti govorqt.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
mi da priqtelqt mi koito davah jivota si za nego go napravi i mnogo me narani
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
emi da kazvali sa mi dumi ot koito mn me e zabolqvalo i vudnuj sega na skoro poneje iskah ot maika mi pari za ne6to i tq nqma6e da mi dade i az se razvikah i tq mi kaza pojelavam ti nqkoi den taka decata ti da ti iskat a ti da nqma6 da im dade6 ama da ti iska6 300 a ti da vzima6 100![]()
nikoga ne sum o4akvala 4e 6te mi go ka4e sobstvenata mi maika..mn bolno mi stana
![]()
i nikoga nqma da go zabravq tova!
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
баба ми:"Ех, и ти ще станеш отрепка"
не ми пука много какво каза, но не обичам да говорят глупости![]()
ако аз съм отрепка....... нз отрепките какво са![]()
![]()
hm... ami nqmam spomen nqkoi da mi e kazval tolkova seriozni dumi 4e da me raztroqt super mnogo prosto lo6ite neshta gledam da ne gi pomnq... edinstvenata replika koqto me raztroi i pomnq be6e ot pifka_lp be6e kazala 4e sum i padnala v o4ite (vsashtnost togava padnah i v svoite o4i) i mi stana kofti (tova po 4ata de....)![]()
kakto i da e ........ tova e minalo![]()
da 4uvala sam dumi koito qsno pomnq i do dnes i to ot momi4eto koeto mi se pi6e6e uj nai dobra priqtelka!!!narekoha me licemerka,tapa4ka,egoistka i nz kakva si o6te sled tezi dumi bqh istinski razstroena no drugite mi priqtelki doidoha pri men i mi kazaha da ne q slu6am kakvo govori i da se zamislq 4e sega tq e sama a ne az!!!sled tazi slu4ka prosto prekasnah otno6eniqta si s neq i kolkoto pati da mi se e obajdala da se sdobrim vse q otrqzvam za6toto tezi dumi o6te mi tejat!!! a do tvoq problem tezi koito sa te obidili po takav na4in prosto ne zaslujavat da se nari4at tvoi priqteli nameri hora koito 6te te haresvat takava kakvato si!!!a i nqma nujda da se zasqga6 ot obidi ti nai-dobre si znae6 kakva si vsa6tnost
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
адски много се засягам от думи. ако ме ударят-хубаво, ще ударя и аз, но наранят ли ме с думи(не говоря за псувни)...колкото и да се мъча, няма да го забравя...
гадното е, че понякога адски много се вкарвам и в думите на някфи тъпаци, дето не ме познават изобщо...губила съм приятели по тоя повод, не че всъщност ми пука, но в момент на слабост правиш какви ли не идиотщини...
но пък ако някой, на когото държа, ми каже нещо такова, ужасно ще се засегна и ще ми стане кофти.
Наистина има думи, които никога не се забравят. И все пак по-важно е какво правиш, а не какво казваш. А и понякога хората твърде лекомислено вярват на изреченото. Всичко зависи от контекста, както се казва. Нещата често се запомнят в зависимост от ситуацията, от душевната на нагласа в момента, от това как си си ги помислил.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Хаха от думи боляло повече. Гледах няква жена на филмче как я парна медузка и после и шляпат дози морфин близо до смъртоносните и не помага... Тъй че не ми говорете от к'во боли повече...
приятелка не ме е наранявала но едно бивше гадже много ме нарани с думите си,напълно съм сагласна че понякога думите са много болезнени.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ми бяха цитирам"тъпак,ако ми звъннеш още веднъж ще ти счупа зъбките"![]()
Мда...Всеки ден ти носи нови и нови примери....Вчера ми се случи нещо.
В момента движа с 2 момичета.Едното от момичетата (Тони) ми каза:Поли,днеска Мариела (другото момиче) каза че много я дразниш.Не искала повече да се мъкнеш с нея защото те ненавижда.
(Тези думи Мариела е казала към 16:45 часа.)
О.К.Разбрах какво е мнението на Мариела за мен.Но после (към 17:40 часа) Мариела ме помоли за цигари и аз й дадох една защото имах още 8.И тогава тя изтърси:Поли,много те обичкам![]()
.Аз казах:Що ли се съмнявам...?!И тя се изцепи:Недей да се съмняваш,мн та обичкам
![]()
![]()
.
Лицемерие....Лицемерие....![]()
![]()
![]()
.Как може да има такива хора по дяволитееее???!?!?!?!?!?!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()