Ууу много са надули цените Обикалях днес и си купих само едни маратонки...блузки най-обикновени и доста грозновати (поне за моя вкус) бяха по минимум 30-35лв,което ми се вижда много за такива модели точно... пробвах риза,която с ужас установих,че е 50лв Даа хубава беше,но 50кинта за РИЗКА няма да дам!Дънките са по 70-80,тук там нещо по-нормално (50 до 60),а имаше време когато си намирах хубави дънчици за 40 лв Направо не знам как ще се оправям...единственото,коет о беше на нормални цени бяха суитчърите и маратонките Малко се отклоних от темата,но трябваше да си кажа Иначе....аз като по неписан закон винаги до пътеките ходя,не знам защо мн рядко си харесвам нещо,а и ми се вижда скъпо за стоките,които се предлагат,нооо си ходя За тези,които не знаят пътеките са в Младост 1а...такааа иначе има един хубав магазин за някви блузки и такива в подлеза на орлов,сега не съм го гледала де,ама имаше хбави потници и тениски лятото Другоо едно магазинче на плиска със доста евтини неща,но в крайна сметка ако искаш нещо марково центъра те зове