- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mili4ki smsi za lyubimiq 4ovek
znam,4e ima mn takiva temi,no az ne iskam zau4eni smsi,a ne6to,koeto vie ste izmislili ili sa vi pisali i mn vi e zaradvalo...za6toto pr mi sega e dale4 ot men i iskam da mu kaja super hubavi ne6ta
osven 4e mi lipsva,mislq postoqnno za teb,obi4kam te,6te se poburkam kato ne si do men......nie tezi si kazvame?celuvam te i t.n. pls kajete ako znaete drugi s koi pokazvate 4uvstvata si
moje su6to i nqkoi za leka no6t ili dobro utro,no samo da ne sa ot tipa 'spomen4eta'
blagodarq vi
Ami baby sa4ini si ne6to sami4ka... az taka pravq ...
....
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
ami ne se se6tam v momenta....6te te izpapkame sladko
su6to i iskam te........dr ne znam
moq nevinnost i greh.....
I can't stop thinking about you all day!I miss you..I love you!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ами според мен,смс-а,който най-много ще го зарадва е нещо,което на теб ти е дошло от сърцето,
напиши му това,което ти идва отвътре.Мисля че ще го зарадваш много!Успех![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от f@nt@zi@
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
ami az sama sum izmislqla dosta,i ve4e ne se se6tam,zatova vi pomolih vas
Emi macko az obiknoveno posve6tavam stihotvorenie. Ako moje6 izmisli ne6to taka v stihotvorna forma i vkarai nqkoi va6i hubavi momenti, stava qko. Az sam pra6tala i na men sa mi pra6tali taka stihotvoreniica i e mn priqtno, vliza ti pod kojata taka da se kaje![]()
\
/
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
6te se izvur6i prestuplenie!
4as:12:00-1:00
Mestoprestuplenie:tvoeto leglo
izvur6itel:az
Jertva:ti
obvineniepasna!zloupotrebqva sus doverieto!
"aide we mili4ko kolko o6te 6te te 4akam...znae6 4e stavam opasna ako ne te vijdam dulgo vreme!"
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Za_Neq това, което си написал е много добро, въпреки че си го изплагиатствал от една много хубава песен.![]()
Радвам се все пак, че все още има хора, които умеят да оценяват добрите парчета...
Най-добре напиши нещо, което идва от сърцето ти. И все пак спомням си, че преди време приятелят ми ме беше пратил това:
"Знам, че не си единствена на света,
но за мен ти си целия свят!"
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
иха тва е якоПървоначално написано от Za_Neq
![]()
![]()
аз не съм казал че е мое , просто се сетих за тая песен и за текста.Иначе песента наистина е добра..Първоначално написано от Анонимко
Iskam da napravq zamyk, v nego da sme az i ti!Iskam da otkriq plamyk v palavite ti o4i!Iskam na samoten ostrov teb da otvleka,i pod palmite na plaja bavno da te sableka.......!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
хехе мн ми хареса деси_! браво!![]()
Това последното изречение, ще взема да го пратя кат за СМСПървоначално написано от dessi___
Яко е. Закачливо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.