.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Cool`girl`in`love
    Guest

Toi mi se usmihva ...

spored vas kvo zna4i mom4eto s koeto ste skarani kato vi vidi da vi se usihva

cool`girl`in`love
    Guest
    sry ... usmihva*

Супер фен
    ami prosto se usmihva ..moje bi se radva da te vidi nz
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ami prosto se usmihva ..moje bi se radva da te vidi nz
    Мммм....едва ли се радва да я види защото момичето пише че са скарани Ами...най-вероятно очакваш да чуеш че иска да се сдобрите ама не си го признава-поне аз така разбирам поста ти Нз...възможно е...но може просто да е на кеф .... иди го питай

Град
    nqkude po ulicite:)
    Ами може би иска да се сдобрите!

momicheto ochakva i iska nashiq otgovor da e :"ami vlubeno e momcheto"...e da,ama ne.Ne e taka ...(pone ne vinagi)...prosto ti se e usmihnal(ili usmihva)..i tova e Ne go rabzirai kato nameg... ako e taka..shte ti pokaje oshte nameci.. No az ne mislq,che e taka...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    щом сте скарани, а тя ти се усмихва, значи не ти е сърдита предполагам или поне го е преглътнала

Супер фен

Re: Toi mi se usmihva ...

Цитирай Първоначално написано от Cool`girl`in`love
    spored vas kvo zna4i mom4eto s koeto ste skarani kato vi vidi da vi se usihva
    Веднага ще отговоря с един личен пример ! Имаше едно момче с което се скарахме и аз тотално го игнорирах и след около 2 месеца се срещаме случайно,той на отсрешния тротоар и една ОГРОМНА усмивка явно че искаше да се сдобрим...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може би значи че не ти се сърди вече1А защо вместо да се чудиш какво значи не идеш до него и ако имаш желание разбира се,не опиташ да се сдобрите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си