- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi mi se usmihva ...
spored vas kvo zna4i mom4eto s koeto ste skarani kato vi vidi da vi se usihva![]()
sry ... usmihva*
ami prosto se usmihva..moje bi se radva da te vidi
nz
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мммм....едва ли се радва да я види защото момичето пише че са скараниПървоначално написано от Lorraine
Ами...най-вероятно очакваш да чуеш че иска да се сдобрите ама не си го признава-поне аз така разбирам поста ти
Нз...възможно е...но може просто да е на кеф .... иди го питай
![]()
momicheto ochakva i iska nashiq otgovor da e :"ami vlubeno e momcheto"...e da,ama ne.Ne e taka ...(pone ne vinagi)...prosto ti se e usmihnal(ili usmihva)..i tova eNe go rabzirai kato nameg... ako e taka..shte ti pokaje oshte nameci.. No az ne mislq,che e taka...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
щом сте скарани, а тя ти се усмихва, значи не ти е сърдита предполагам или поне го е преглътнала![]()
Веднага ще отговоря с един личен примерПървоначално написано от Cool`girl`in`love
! Имаше едно момче с което се скарахме и аз тотално го игнорирах и след около 2 месеца се срещаме случайно,той на отсрешния тротоар и една ОГРОМНА усмивка явно че искаше да се сдобрим...
Може би значи че не ти се сърди вече1А защо вместо да се чудиш какво значи не идеш до него и ако имаш желание разбира се,не опиташ да се сдобрите?![]()