.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    haghgklagja
    Guest

Moderated: Ако сте правили секс по време на менструация и...

Ako ste pravili sex povreme na menstruaciq i ako ste zabremeneli vednaga vi spira menstruaciqta ,nali?Pitam vi ,za6toto kazah na edna frendka 4e spira i sa se za4udih dali ne sum q poizlugala malko?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

gogo81
    Guest
    veroqtnosta da zabremenee6 sigurno e pod 5%
    taka 4e nqma da i spre za6toto nqma da e bremenna
    Ne mi se obesnqva sega za6to e taka
    U4ete si uroscite po biologiq mai 8-mi klas be6e :P

Голям фен

.

Даже доста си я поизлъгала .По време на менструация не може да се забременее/или ако стане е медицински прецедент/.Но дори и да стане пак не спира веднага.Намери нещо по въпроса в интернет почети.Изобщо по темата.

Поизлъгала си я. Тази възможност за забременяване е почти нищожна. Дори и да стане, менструацията няма да спре веднага.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    E ne vednaga ama sled 1-2 dni ne spira li?

Oplalala
    Guest
    Ххахахаха ... аз съм момче и мога да ти кажа че е нормално да ти спре кръвта там долу до ден, два. Няма да кървиш цял месец я. Освен ако не си по дърта, но ако си малка до два дни да ти спре и няма да има бебе. Спокс

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Oplalala
    Ххахахаха ... аз съм момче и мога да ти кажа че е нормално да ти спре кръвта там долу до ден, два. Няма да кървиш цял месец я. Освен ако не си по дърта, но ако си малка до два дни да ти спре и няма да има бебе. Спокс
    Ех да ми свършваше за два дниииии
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Vajnoto e 4e nqma nikakuv na4in da zabremenee6,nali?

seriozno si go izlygala momi4eto...to purvo 4e 6te e takova 4udo ako zabremenee po vreme na menstruaciq ami i nqma kak da i sekne te4enieto izvednyj samo 6toto ima oplodena qicekletka..pro4eti ot u4ebnika po biologiq za 8mi klas i 6te ti stane qsno
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    самото имплантиране на зиготата в матката става 4-5 дни след акта.Помисли как така ще стане номер-да й спре преди да се е вгнездила оплодената яйцеклетка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си