- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелски секс
Ами не мога да си го представя честно казано.![]()
Зависи колко близка съм с този човек,но като цяло не бих жертвала приятелството си само заради единия секс.
за мен това е най-якия секс
ето един пример: бях на един купон с гаджето и на нея й се правеше секс а и на мен обаче имаше един проблеемммм.На мене ми бяха били инжекция против тетануси ми бяха казали да избягвам некфи такива работи поне два дена.Е добре де ама ми се праи а даже и чекия не мога да си набия мама му стара.И така един френд също му се правеше секс и приятелката ми ме попита така уклончиво дали ще се сърдя.Не се сърдя нито пък тя когато после го правих с една нейна братовчедка.
Така че това е най-якия секс
Първоначално написано от warewolf
това малко като във филма "Емануела 2"Първоначално написано от Анонимко
по темата - никога не съм стигал чак до секс с приятелки, за това пък познавам такива приятели които са си приятели в истинския смисъл на думата и се ебът когато им е весело, по купони да речем. те са си адски близки и ги разбирам честно казано, ако и аз имах толкова близка приятелка и аз бих го направил с нея.
това исках да напиша, съжелявам за горния пост, обърках копчеата..![]()
Деба тъпите ви аватари, що не си сложите един wallpaper?!?
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
Не съм толкова загоряла, че да използвам приятелите си за секс. Глупаво е.
NAPULNO SUGLASNAПървоначално написано от CrIsTiaNo_
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от BORETO
Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило
s priqtelq mi ot edin takuv "priqtelski" sex sme veche pochti 7 meseca zaedno![]()
tva e super tupo spored men vie ste izvrateni we horaaaaaaaaПървоначално написано от warewolf
Kogato gledam priqtelite si i to nai dobrite ne vijdam seksyalen obek.Pak i nesam saglasna edno takova ne6to pre4i na priqtelstvoto.
Tva e nai-typoto!!!!!!Za6to trq da pravq sex s friend,pri polojenie,4e moga da go napravq s mom4eto,koeto obi4am i dyrja na nego i toi na men![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Първоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
seks s priqtel....nikoga....tova zna4i da zagubq priqtelq....a tazi ideq ne me zaribqva...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me