- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли става така
наистина ли е че когато например едно момиче харесва дадено момче но то и кажа че не я харесва после след време момчето започва да харесва момичето но вече е късно
Разбира се че не винаги става така,но си има и такива случаи.Просто понякога не цениш хората сред които си заобиколен и едва когато ги загубиш,осъзнаваш какво значат за теб![]()
Ne vinagi stava taka.......:P
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ахахах ми не въпреки че има такива случаи.
гадна ситуация-с гаден край!не винаги обаче всичко е розово!Първоначално написано от fragen
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
разбира се че това са глупости ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Е това не е писано правило, но по закона на Мърфи си се случва бая честичко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mi to4no za tozi slu4ai nz no na men se e slu4valo obratnoto - edno mom4e me haresva6e no az nego ne sega az sym luda po nego a toi me nenevijdaПървоначално написано от fragen
Ina4e nqma vqrno-nevqrno.Liubovta ne e biologiq ili matematika kydeto si4ko se zubri !!!
prava e, na men mi se slu4va ve4e 3-4 puti, i dvata variqnta- az da haresvam nqkoi,toi ne a posle da stane obtanoto, i nqkoi da me haresva i az da go haresam sled vreme no ve4e da e kasno...Първоначално написано от miloto_girl-4e
DA VQRNO TOVA E KOLELOTO NA JIVOTA DOKATO NE ZAGUBISH EDNO NESHTO NE SI DAVASH SMETKA KOLKO VAJNO E ZA TEB A V POVE4ETO SLU4AI SLED TOVA KAKVO I DA PRAVISH NE MOJESH DA PROMENISH MINALOTO TO PROSTO SI OSTAVA MINALO
В моя слу4ай стана то4но така,но не беше късно...аз също се влюбих в него отново или може би никога не съм спирала да го оби4ам...![]()
mi neznam 4esno kazano no moq lubim spomen e : Kogato nqma6 ne6to go iska6!Kogato go ima6 ne go ceni6!Kogato go zagubi6 pla4e6!
Не винаги се получава така но се случва да!хората не винаги оценяват това което имат а после съжаляват!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
zavisi edinstveno i samo ot haraktera na daden chovek
Първоначално написано от BeBencEto
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Както казаха по-нагоре писано правило няма,ама има едно лафче "Всичко се връща"...
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
чак когато загубиш някого осъзнаваш колко мн е означавал за теб,но е вече късно
случва се но не винаги!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Зависи на колко си години и на какъв акъл си!
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Не винаги,но доста често се случва
hah po-skoro mi se slu4va obratnoto-nqkoe mom4e me haresva, az nego-ne, a sled vreme si smenqme roliite; dam 4ovek trqbva da ceni ne6tata,koito ima,za6toto ne sa zavinagi....
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Мдам може така да стане...